szponzorált tartalom

2018.12.06. 10:00

New Balance, a lábakra tervezve

Az aktív mindennapokat élők számára talán nem is kell bemutatni a New Balance márkát, amely évek óta sokak kedvencének számít.

New Balance, a lábakra tervezve

Az aktív mindennapokat élők számára talán nem is kell bemutatni a New Balance márkát, amely évek óta sokak kedvencének számít. Ezt elsősorban az általa nyújtott kényelemnek köszönheti, de természetesen nem elhanyagolható a trendi megjelenés sem, amire a tervezők időről időre figyelmet fordítanak. A színes, feltűnő darabok mellett természetesen azok is megtalálhatják a márka kínálatában új kedvenceiket, akik a sötét színek és a klasszikus megoldások iránt érdeklődnek. Cikkünkben az ecipo.hu segítségével azt vesszük sorra, mit várhatunk el egy New Balance lábbelitől.

New Balance, a sportos mindennapok elmaradhatatlan társa

Az aktivitás nem feltétlen csak abban merül ki, hogy egész nap rohangászol, hiszen az egészséges életmód szerves részét képezi a testmozgás. A sport nem csak a testet tartja fitten, de hozzájárul ahhoz is, hogy sikerüljön szellemileg frissnek maradni és nem utolsó sorban feldolgozni a stresszt. Ahhoz azonban, hogy a mozgás kényelmes és főleg biztonságos legyen, nagyon fontos a megfelelő lábbeli viselése. Erre rendszerint a futással összefüggésben hívják fel a hozzáértők a figyelmet, pedig más mozgásformák is megkövetelik a lábak biztos tartását és védelmét. A New Balance tökéletes választásnak bizonyul attól függetlenül, hogy milyen edzés mellett teszed le a voksod.

Kényelem télen-nyáron

Minden évszakban megvannak azok a tipikus cipők, melyeket szívesen részesítünk előnyben. Míg télen a bokacsizmák és a hosszú szárral rendelkező változatok örvendenek nagy népszerűségnek, addig nyáron a papucsoké és a szandáloké a főszerep. Van azonban egy olyan lábbeli, amely évszaktól függetlenül megállja a helyét és funkció tekintetében is lehet rá számítani. Igen, nem más ez, mint a sportcipő! A New Balance azt a fajta megbízhatóságot és kényelmet adja viselőjének, amely nélkül aligha képzelhető el a komfortosság. Anyaghasználatának köszönhetően télen melegen tart, nyáron pedig megfelelően szellőzik és zártsága ellenére sem érezni, hogy túl melegnek bizonyulna.

Edzéshez is ideális a New Balance!

Szívesen járnál futni, de még nem találtad meg az ideális cipőt? Konditeremben tennél a formás, tónusos test érdekében? A csapatjátékok híve vagy és előnyben részesíted a csoportos fitness órákat is? Mindegy, milyen mozgásforma mellett teszed le a voksod, a megfelelő cipőre biztosan szükséged lesz. A New Balance nem csak a bevásárlás vagy a városi ügyintézés során állja meg a helyét, hanem akkor is, ha a rendszeres edzés világáról van szó.

Megfizethetőség és minőség egyben

Cipőválasztás során sokak számára lényeges szempont az ár. Miként azonban a tapasztalatok mutatják, legtöbben nem szeretnék feláldozni a minőséget a kedvező árak oltárán. A New Balance már számtalanszor bebizonyította, hogy erre nincs is szükség, hiszen a márka esetében megbízható minőséget lehet kapni, méghozzá kedvező áron. A márka cipői megfelelő stabilitást biztosítanak a bokának és a lábfejnek, valamint gondoskodnak arról is, hogy az időjárás viszontagságaival szemben védelmet nyújtsanak.

Online jobban megéri!

S hogy hol érdemes a leginkább vásárolni? Ma már elképzelhetetlen életünk a világháló nyújtotta kényelem nélkül, és akkor is megéri kihasználni ezt, ha az új kedvenc New Balance lábbeli beszerzése a cél. A tapasztalatok szerint gyakran a bolti áraknál olcsóbbakkal találkozhatunk, ez pedig korántsem elhanyagolható szempont napjainkban. Fedezd fel a márka előnyeit, és találj olyan stílusos sportcipőt, melyet edzés mellé és akár a hétköznapokban is szívesen viselsz majd!

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában