szponzorált tartalom

2020.09.04. 10:00

Nyitási akciókkal és ajándékokkal vár mindenkit a SIPO Patikák megújult kertvárosi gyógyszertára

A SIPO Patikák története 2006-ra vezethető vissza. Egy pécsi kötődésű gyógyszerész család indította útjára a mára már 10 pécsi és egy fővárosi patikával rendelkező hálózatot. Az azóta Pécs leglátogatottabb gyógyszertárláncává vált SIPO Patikák egy eddig nem látott “reform boltot” is nyit Kertvárosi Berek sétányon található patikája mellé.

A SIPO Patikák az utóbbi 15 évben a patikai innováció egyik éllovasa volt. Céljuk egyértelmű: megváltoztatni a gyógyszertárak évtizedek alatt kialakult steril/egyhangú képét és egy, Nyugat-Európában már elfogadott, új patikai struktúrát kialakítani. Ebben a rendszerben a szabad választás kényelme keveredik a nyugodt, kapkodás és idegeskedés nélküli vásárlás felszabadító érzésével. Ez adja azt a légkört, amely szakít a megszokott száraz patikai környezettel.

2016-ban pedig már az online világhoz is csatlakozott a SIPO. Megbízhatóságukat 2018-ban országosan is elismerték, amikor is a harmadik legjobb online webáruháznak választották a vásárlók a sipopatikak.hu oldalt.

Ebbe a forradalmi rendszerbe illeszkedik most bele, a megújuló berek utcai patika mellé tervezett SIPO Shop.

Ez az új egység a nyugati országokban már rendkívül népszerű úgynevezett “reform bolt”, lesz, ahol a városban eddig nem kapható, keresett termékekkel várják a vásárlókat.

De nem csak a „SIPO Shop” lesz az egyetlen újdonság, amit a pécsi kötődésű vállalkozás indít.

A környékbeliek körében már jól ismert SIPO Berek Patika is megújul. Az ismerős patikusok, a magas színvonalú és betegközpontú kiszolgálása megmarad, de egy megújult, nagyobb belső térrel rendelkező gyógyszertárral találkozhatnak a betérő betegek és vásárlók.

A megnyitóra a gyógyszertár ingyenes szájmaszk osztással, kikészített egészséges ételekkel, elismert gyógyszerészek által tartott egészség tanácsadással, vércukor- és vérnyomásméréssel készül, amelyre mindenkit szeretettel várnak.

A vírushelyzet idején a SIPO meghatározó szerepet vállalt a gyógyszer kiszállítások lebonyolításban, ezen munkájukat egy helyi alapítvánnyal közösen SIPO Panda néven folytatják tovább, így egy esetleges második vírus hullám esetén is biztosított a biztonságos gyógyszer házhozszállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában