szponzorált tartalom

2020.02.12. 14:22

Optic World Exclusive: Vess rá szemet!

Valentin nap, négyszer: a teljes hétvégén minden termékre extra 30% kedvezmény!

Szemünk fénye nemcsak átvitt értelemben, hanem szó szerint is az egyik legféltettebb kincsünk. Így a megóvásáért is illendő mindent megtennünk, illetve, ha már valami károsodás érte látásunkat, annak helyreállítása is halaszthatatlan feladat. Előbbiben világmárkás és akár dioptriás napszemüvegeivel, utóbbiban pedig többfunkciójú, profi szemüveg- és kontaktlencséivel és szakértelmével is nagy segítségünkre lehet az Optic World Exclusive országos hálózata. Pécsett például az Árkádban, a Kossuth téri bejárat szomszédságában.

Az elmúlt évtizedekben hatalmasat lépett előre az optikai piac; nagyobb városainkban egyre-másra nyíltak – a magukat természetesen valamennyien a legjobbnak hirdető – újabb és újabb szalonok. Egy-egy szűkebb szegmensben persze valóban sokan lehetnek kiválóak, ám a szinte mindenben kiemelkedő kategóriát csak nagyon keveseknek sikerül elérniük. Az Optic World Exclusive – bár extra széles termékkínálata, valamint szolgáltatásai színvonala alapján bátran megvillanthatná cégérén e jelzőt – a hangzatos ígéretek helyett ugyanakkor szerényen csak azt kéri szlogenjében az érdeklődőktől, hogy „Tégy minket próbára!”

De mi is az, ami miatt a többek között a pécsi Árkád bevásárlóközpont Kossuth téri bejáratánál lévő szalont is működtető hálózat olyan biztos benne, hogy a kért próba beválik? Többek között, hogy a magyar optikai piac legnagyobb magyar tulajdonban lévő láncolataként majd’ negyed százados szakmai tapasztalat, több mint 40 szaküzlet, magasan képzett szakemberek, köztük orvosok is, a legmodernebb berendezések és eszközök, továbbá az országban biztosan a legnagyobb szemüvegkeret-, lencse-, napszemüveg- és kontaktlencse-választék áll náluk csatasorban a vevők kegyeiért.

Kezdjük a sort a még egészséges, így megvédendő szemünknél! Bár a napszemüvegről valószínűleg a nyár és a szikrázó fények ugranak be legelőször mindenkinek, az idei tél a hideg ellenére is megörvendeztetett bennünket annyi napsütéssel, hogy az érzékenyebb szeműek mostani öltözködésük során sem mellőzhetik. Az Optic World Exclusive üzletei az ország legnagyobb napszemüveg-választékával gondoskodnak egyrészt legféltettebb kincsünk UV-védelméről, és igyekeznek egyben a legnevesebb világmárkák szemet gyönyörködtető kollekcióival a legdivatosabb kiegészítőként felvértezni ruhatárunkat. Minden forgalmazott márkát felsorolni lehetetlen, így csak ízelítőül idézzük ide a stílus szerelmeseinek a kifutók világából a Ray-Ban, Oakley, Bulgari, Gucci, Prada, Armani, Carrera, Jimmy Choo, Polaroid, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Vogue, Guess, Gant, Boss, Pierre Cardin, Furla, Police vagy Tom Ford neveket – mint az aktuális trendek vagy a kortalan, örök klasszikusok halhatatlan mestereit.

Ha pedig már látáskorrekcióra van szükség, csaknem hasonló a helyzet a szemüvegek terén is: mondhatnánk, mindent a szemnek, amit a keretek esetében értsünk bátran ugyancsak esztétikai felhívásnak. A különféle lencsék (egyfókuszú, progresszív, munkahelyi és többféle speciális, például vezetéshez vagy gyerekeknek) esetében viszont már a ténylegesen visszahozott látásélmény a lényeg, így itt talán elég, ha mindössze a Hoya és az Essilor neveket emeljük ide a királykategóriából. Az Optic World Exclusive pedig nem lenne az, ami, ha az előbbi két szegmens nem lenne nála (majdnem) szabadon ötvözhető is, értve ezalatt, hogy a legtöbb napszemüvegük megvásárolható dioptriás lencsével is!

A szemüvegnél felszabadítóbb érzést kínáló kontaktlencsék terén aztán az Optic World Exclusive rátesz még egy lapáttal. A reklámszövegekben különféle felsorolásokkor szokásos „a teljesség igénye nélkül” kitételt ők lazán megfordították: tehetik, hiszen náluk minden márka, minden gyártó összes kontaktlencséje és valamennyi ápolófolyadéka valóban a teljesség igényével szerepel a leltárban. Legyen az egynapos, kéthetes vagy kiterjesztett viselésű lencse – és csak a rend kedvéért pár ismertebb márka, mint az Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision vagy éppen a Johnson & Johnson.

A végeláthatatlan termékpaletta persze csak a torta alja; a hab a kiemelkedő, személyes törődést nyújtó szolgáltatásokkal kerül rá. A szakképzett optometrista, azaz szemvizsgáló ebben az üzletágban alapkövetelmény, hiszen ki más kalibrálná be a szükséges dioptriákat – ám az, hogy e szolgáltatás a pécsi Árkádban lévő üzletben heti hétszer, azaz a hétvégén is elérhető, már nem éppen hétköznapi (előzetes bejelentkezés akár interneten, akár telefonon). Főként, hogy a szakembergárda itt szemész szakorvossal is kiegészül, így nemcsak a látás élességét, hanem a szemünket érintő minden további problémára, betegségre gyógyírt kaphatunk.

A vállalati szemészeti szűrőprogramot is magába foglaló szaktanácsadásba itt beleértik a segítségnyújtást annak eldöntéséhez is, hogy melyik keret illik legjobban a saját arcformánkhoz, egyéniségünkhöz, és persze a kontaktlencsével még csak most barátkozókat betanítással támogatják.

A minden üzletben szokásos akciókra talán kár is lenne szót vesztegetni, ha az Optic World Exclusive nem csavarintana még itt is egyet a papírformán: Kéthavonta megújuló akciók mellett a Valentin nap itt korlátozódik február 14-ére, péntekre: már csütörtökön elkezdődik és csak vasárnap este zárul. Így az üzlet teljes termékválasztékára és a teljes hosszú hétvégére (február 13–16.) érvényes az extra 30%-os kedvezmény!

Optic World Exclusive

7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11. (Árkád)

Tel.: +36306386890

Nyitva:

hétfő–szombat: 09:00–20:00

vasárnap: 10:00–18:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában