szponzorált tartalom

2018.05.04. 18:24

Playmobil az ÁRKÁD-ban

Interaktív kiállítás jön 2018. május 2–27-ig

Több száz Playmobil figura tölti meg az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontot 2018. május 2-a és 27-e között. A Playmobil szó bizonyára sok gyermeknek és persze felnőttnek hangzik ismerősen, hisz a legtöbb mai gyerekszobában már ott lapul ez a közkedvelt játék. A népszerű Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték, elsősorban 4–12 éves gyermekek részére, bár a gyártóknak köszönthetően már az egészen kicsi gyerekeknek szóló változatban is kapható. Az ÁRKÁD-ban május 2-től tekinthetik meg a Playmobil tárlatot, mely nem csupán kiállítás! Interaktív szigetek és játszósarkok is felépítésre kerülnek, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassák a hatalmas gyűjtemény erre szánt darabjait. A játszósarkokat hétfőtől-péntekig, illetve vasárnap 10:00 és 18:00 óra között, valamint szombaton 10:00 és 19:00 óra között próbálhatják ki a játszani vágyó gyermekek és fiatalok.

A bevásárlóközpont Vásárlóinak külön meglepetéssel is szolgál az ÁRKÁD: aki ugyanis május 2. és 27. között, bármely üzletben 5001 Ft felett vásárol, blokkja ellenében mini playmobil figurát is kaphat.

Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy blokkjukkal az ÁRKÁD információs pultjához fáradnak, amely a helyszínen érvényesítésre kerül, és máris boldog tulajdonosa lehet egy mini playmobil figurának.

Mivel a kis figurák csak korlátozott darab számban állnak rendelkezésre, a teljes akció idején egy vásárló csak egy ajándékra jogosult!

Aki pedig szeretné gyermeke örömteljes pillanatait megörökíteni, a kiállítás ideje alatt minden szombaton és vasárnap 14:00 és 18:00 óra között egy óriás playmobil figura mellett megteheti azt, az ÁRKÁD profi fotósai jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában