szponzorált tartalom

2018.04.23. 08:49

Porondra lépnek a tigrisek és a fehér oroszlán is

A kolumbiai motorosok a halálgömbben, a venezuelai Roja trió drótkötélen manőverezik

Mészáros B. Endre

Díjnyertesek a porondon – ezzel a címmel készült a Hungária Nagycirkusznak, a nyolc generációs cirkusz dinasztiának új műsora, mellyel április 27-én érkeznek Pécsre. Az Expo Center mellett felállított sátorban aztán kilenc nap alatt 14 előadás lesz.

A tradicionális cirkuszi műsorban földön és levegőben is sok-sok érdekességet láthatunk, egzotikus állatokat, indai elefántot, sivatagi dromedárokat, zebrákat, lámákat, alpakákat, watusikat, struccokat és kengurukat is. Bemutatkozik Christian Folco, a díjnyertes bohóc, illetve Manuel Farina idomár, a Latina Festival aranydíjasa, aki afrikai oroszlánjai és bengáli tigrisei mellett egy igen ritkán látható fehér oroszlánnal is porondra lép. A kupolában közben többek között a kolumbiai Losada csoport motorozik a halálgömbben, a 8 méter magasban kifeszített drótköteleken pedig a venezuelai Roja trió adja elő műsorszámát. Továbbá magasfokú szabadidomítással holland frízeket, andalúziai lovakat visz porondra Gianni Dambrosio, de ezen túlmenően még jó néhány világszám vár a publikumra.

Amit pedig a cirkuszi sátorról tudni érdemes: fűtött nézőtérrel, vadonatúj építménnyel várja a látogatókat a Hungária Nagycirkusz.

Április 28-tól minden nap lesz előadás, öt alkalommal kettő is. A pontos menetrend: szombaton (április 28. és május 5.), valamint kedden (május 1.) 15 és 18 órakor, vasárnap (április 29. és május 6.) 11 és 15 órakor, a köztes napokon pedig délután 18 órakor látható egy-egy előadás. További részletek olvashatók a www.hungarianagycirkusz.hu-n, pontosabban a cirkusz Hungária-Cirkusz Facebook oldalán.

A Dunántúli Napló előfizetői a cirkuszelőadásra 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a lap hirdetésfelvevő irodáin: a Nagy Lajos király útja 14. és a Kisfaludy Sándor utca 6. szám alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában