szponzorált tartalom

2020.01.21. 10:44

Rácz tanya: szauna, jakuzzi, fallabda várja a pihenni vágyókat

Céges rendezvények megszervezésére az egyik legalkalmasabb helyszín a Rácz Tanya Panzió-Étterem. Klimatizált óriási nagy konferenciaterem várja a vendégeket, akik a nap végén a teljesen modern szobákban pihenhetik ki fáradalmaikat. Az éttermük gondoskodik a kulináris élvezetekről.

A családias hangulatú Rácz Tanya Panzió-Étterem a Mecsek lábánál, Orfű, Abaliget, Magyarhertelend vonzáskörzetében 50 hektáros területen található. A hely adottságaiból adódóan alkalmas családok, diákcsoportok pihenésére, kikapcsolódására. Ezenfelül vállalnak lakodalmak, csapatépítő tréningek, családi programok megszervezését és lebonyolítását.

A Rácz tanya ideális helyszín céges rendezvények megtartására is. Legyen szó akár egy egyszerűbb céges rendezvényről, vagy egy nemzetközi találkozóról. A 200 fős nagytermük és a hozzá kapcsolódó, 80 fős teraszon felül biztosítani tudnak a konferenciára érkezőknek a helyszínen parkolást, a résztvevők kikapcsolódását biztosító programokat.

A kulináris élvezetekről a tanyán működő étterem gondoskodik, a kínálat bőséges: rostonsültek, grill, kemencés ételek várják nap mint nap a vendégeket, akiket 2-3 ágyas teljesen felújított, wifivel felszerelt 24 vendégszobában tudják elszállásolni. A szállóvendégeket szauna, jakuzzi, fallabda, darts, ping-pong, biliárd, csocsó várja, de választhatnak a lovaglás, a kocsizás, a horgászat, a kirándulás között. A gyerek sem unatkoznak közben, hiszen ingyen használhatják a tanyán található játékokat. A hófánkozás és az erdei kötélpálya mellett gokartozhatnak is a kicsik.

A Rácz tanya számos tematikus programot szervez az év folyamán. Gyermeknap, medvehagymanap, Márton-napi libalakomát, a tél beköszöntével látványos disznóvágást tartanak, ahol ízletes disznótorossal várják a rendezvényükre érkezőket. Ebben az évben is szerveznek szilveszteri mulatságot, akik biztosítani szeretnék a helyüket, akár már most is lefoglalhatják az asztalukat.

Rácz Tanya Panzió-Étterem

Orfű-Lipóc

Telefon: 72/498-459

Honlap: racztanya.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában