szponzorált tartalom

2018.03.23. 10:00

Tavaszi pompába öltözik a bevásárlóközpont

A bevásárlóközpont látogatóit minden esztendőben a tavaszi virágok utánozhatatlan szépségével, a húsvét magával ragadó ünnepi hangulatával köszönti az ünnepi időszakban.  Idén is arra törekedtek, hogy valami különlegességgel készüljenek Önöknek: megőrizve, elhozva, amit megszerettek és megszoktak, frissítve valami újdonsággal, meglepetéssel. A 2018-as év ÁRKÁD ünnepi dekorációjában a humor és a viccesebbnél viccesebb figurák játsszák a főszerepet. 

A színpompás virágok mellett, négy kis témaszigeten elevenednek meg a kedves és humoros húsvéti elemek. A gyerekek találkozhatnak az udvaron hancúrozó nyulacskákkal, csibecsaládokkal, amint örömmel figyelik és várják, hogy a tojásból kikeljenek a kiscsibék, a levegőben pedig 200db színes pillangó repked majd körbe-körbe a bevásárlóközpont kupolájában.

A Látogatók kérésére pedig természetesen ismét feltűnnek a bevásárlóközpontban az édes kis nyulacskák is! A kis fitos orrú elő nyulacskák remélhetőleg majd újabb mosolyt és vidámságot csalnak az ÁRKÁD-ba látogatók arcaira.

A húsvéti ünnep közeledtével pedig itt az ideje, hogy teljes szívűkkel-lelkükkel a tavaszra hangolódjanak, készüljenek a napsütésre, a hosszú nappalokra. A kikelettel nem csupán a természet éled újra és borul színekbe és illatokba, de az Árkád Bevásárlóközpont is megújul, felfrissül. Tradícióikhoz híven mindig a legújabb trendekkel és szolgáltatásokkal várják Látogatóikat, akik a már hosszú ismeretségük során megszokták, és így joggal várják el a legmagasabb minőséget a bevásárlóközponttól. A tavaszi szezon beköszöntével pedig az ÁRKÁD üzletei is felkészülve várják Vásárlóikat, hogy az ünnepekre minden szükséges dolgot be tudjanak szerezni, valamint hogy gyermekeik húsvéti fészke is megtelhessen színes és szép, vidámsággal teli ajándékokkal.

Látogassanak el Önök is március 16. és 31. között az ÁRKÁD-ba és készüljenek együtt a bevásárlóközponttal az ünnepekre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában