szponzorált tartalom

2019.09.09. 09:14

Tegyél a környezetedért zöld megoldásokkal!

A hagyományokhoz híven idén is meghirdeti Zöld Megoldás-pályázatát a Duna-Dráva Cement Kft., amellyel évek óta támogatja a környezettudatos kezdeményezéseket. Az elmúlt 9 évben a DDC 41 projekt létrejöttéhez járult hozzá összesen mintegy 60 millió forinttal. Az előző évekhez hasonlóan a legkiemelkedőbb pályamunkák idén is több millió forintos támogatást kapnak.

????????????????????????????????????

A közel egy évtized alatt számtalan oktatási intézmény, közhasznú szervezet és kulturális központ nyert forrást környezettudatos törekvéseik megvalósítására a Zöld Megoldás-pályázat keretében. A nyertes projektek között szerepelnek szabadtéri, közösségi terek és foglalkoztatók, tanösvények és madárbarát iskolakertek – de hosszú távú programok is születtek a vállalat támogatásával.

A kezdeményezés lényege és célja változatlan: 2019-ben is olyan pályázatokat várnak, amelyek a környezet védelmét tűzik ki célul, úgy, hogy közben a hosszú távú fenntarthatóság alapelveit is figyelembe veszik. Mindezzel egy fenntarthatóbb jövőt, élhetőbb környezetet teremtsenek a jelen és a jövő nemzedékei számára.

A 2019/2020 évi pályázatra a Vác, Beremend és Pécs környezetében élők november elejéig adhatják le a jelentkezésüket, melyeket szakértőkből álló bizottság fog elbírálni. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A jelentkezők pályázatukat 2019. szeptember 2. és november 4. között adhatják le.

További információt a vállalat honlapján olvashat: www.duna-drava.hu/hu/zold-megoldas

Az aktuális pályázati anyagokat a vállalat honlapján tudja letölteni: www.duna-drava.hu/hu/aktualis-palyazati-anyagok

A DDC Zöld Megoldás-pályázatáról:

A Duna-Dráva Cement Kft. a környezettudatos kezdeményezések támogatására hozta létre 2011-ben a DDC Zöld Megoldás-pályázatot. A pályázat elsődleges célja, hogy forrást teremtsen olyan fejlesztések és programok támogatására, amelyek a Beremendi és a Váci Cementgyár, valamint Pécs környezetében élők által használt közösségi terek, valamint infrastruktúra környezettudatos működését és hatékonyabb hasznosítását segítik elő, a társadalom széles csoportjának lehetőséget adva a környezettudatosabb életre, a természeti környezet megismerésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában