szponzorált tartalom

2020.02.11. 14:29

Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea

A „Férfi titkok Várkonyi Andinál” 02.15-én indul a Life Tv-n, a már nagy sikerrel futó Női titkok Várkonyi Andinál c. műsor mellett, mely vasárnaponként látható továbbra is a Life TV-n. Az új műsor minden szombaton este 22.00 órától látható majd a csatornán.

Pszichológusi és műsorvezetői minőségében tért vissza a televíziózás világába Várkonyi Andi, aki az élet nagy kérdéseit, különböző helyzeteit igyekszik megfejteni és megválaszolni vendégei segítségével. Keresi a nők és a férfiak titkait is, miközben ismert embereket faggat hangulatos „ nappalijában”. Intim közeg és intim témák, egy szakértő vezetésével, aki maga a műsorvezető. Baráti beszélgetés olyan témákról, amelyek mindnyájunkat érintenek és érdekelnek.

A műsor különleges a technikai kivitelezés szempontjából is, hiszen egy 360 fokos díszletben zajlik a forgatás, a kamerák „bele vannak építve” a díszletbe! Olyan érzésünk van, mintha Andi a saját nappalijába hívta volna meg a vendégeket.

Az első adás vendégei: Német Kristóf, Harsányi Levente, Csuti, Fésűs Nelly

Téma: Megcsalás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában