szponzorált tartalom

2019.03.14. 09:24

Új, német függönyök kedvező árakon

Kellemes húsvétot kíván vásárlóinak a JÓ&OLCSÓ! Ehhez pedig kedvezményes vásárlási lehetőséggel szeretnének hozzájárulni. Az akció április 30-ig tart. A függönyöket most legolcsóbban 80 Ft/méter áron megvarrják!

Csak a JÓ&OLCSÓ-ban kaphatóak a Németországból beszerzett, vadonatúj, egyedi függönyök, az árak pedig a legalacsonyabbak a városban. Az áruválaszték folyamatosan bővül. A szakmailag felkészült eladók segítenek megtervezni a függönyöket és kiválasztják a vásárlók számára legkedvezőbb megoldásokat.

Végkiárusítás a ruhaboltban

A ruházati boltban bezárás előtti végkiárusítást tartanak. A felnőtt vegyes ruha 99 Ft-tól! A bőrdzseki, dzseki (az asztalon), zakó, nadrág, ing és vállfás női ruha pedig 490 Ft-tól!

Az extra bőrdzsekik közül is válogathatunk: 5000–9000 Ft-ig.

Itt a tavasz, s ahogy színesedik a természet, úgy érezzük szükségét annak is, hogy lakásunk enteriőrje is színesebbé váljon.

Bár a ruhabolt bezár, a függönybolt továbbra is bővülő választékkal várja kedves vevőit. A JÓ&OLCSÓ üzletében a városban a legolcsóbban öltöztethetjük fel a lakásunkat.

JÓ&OLCSÓ

Függöny, méteráru és ruházati bolt

Nyitvatartás:

Hétfő–Péntek: 8–18,

Szombat: 8–14.

Cím: Pécs, Fürdő utca 1.

(Kossuth téri

Zsinagóga mellett)

Telefon: 72/215-564

Honlap:

www.fuggonypecs.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában