hirdetés

2019.12.02. 10:00

Ünnepi készülődés az ÁRKÁD-dal!

Tegye emlékezetessé a karácsonyt, és látogasson el az ÁRKÁD-ba, ahol ünnepi ötletekkel és meseszép dekorációval várják Önt!

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont az idei ünnepre is különleges meglepetéssel készül Önöknek.

Ahogy minden évben, ezúttal is meghitt hangulattal, meseszép dekorációval és természetesen kihagyhatatlan ajánlatokkal várja önt az ÁRKÁD!

A karácsonyi meseút az idén is folytatódik, amely az ÁRKÁD kupolájában veszi kezdetét a dekoráció főelemével, a kilenc méter magas karácsonyfával, amely fölött ott ragyog a bevásárlóközpont kupolájába belógatott óriási mesevonat. A folyosókon pedig gyermeki fantáziát megmozgató, hatalmas piros-fehér nyalókák, hangulatos fények és más karácsonyi motívumok kísérik az ÁRKÁD-ba látogatók útját.

A bevásárlóközpont környékén járók biztosan nem fogják tudni megállni, hogy az ÁRKÁD-ot belülről is megtekintsék, hiszen a külső homlokzat is csodaszép fényekben, óriási ajándékdobozokkal látványossá téve pompázik majd.

És mi lenne, ha azt mondanánk, nem kell álmatlan éjszakákat töltenie azzal a dilemmával, hogy mivel lepje meg szeretteit? Ugyanis az ÁRKÁD Angyali szolgáltatásának jóvoltából, a bevásárlóközpont angyalai idén is útra kelnek, hogy segítségükkel megtalálja a megfelelő ajándékot szerettei számára! Felejtse el a céltalan boltról boltra járást, bízza magát a profi segítőkre és árulja el a bevásárlóközpont angyalainak, hogy kit szeretne meglepni, ők pedig feltérképezik és elhozzák Önnek a legjobb ötleteket az üzletek ünnepi ajánlatai közül. Az ÁRKÁD angyalai december 6-8-ig és 13-23-ig várják mindazokat az ÁRKÁD kupolájában található „angyali szigeten”, akik különleges és személyre szóló meglepetéssel szeretnének kedveskedni szeretteik számára, de még nem tudják mi is lehetne a megfelelő ajándék.

A bevásárlóközpont üzletei felkészültek az ünnepi időszakra, hogy Ön és családja mindent egy helyen, kényelmesen be tudjon szerezni az ünnepekre. Mind eközben a bevásárló utcákon hangulatos karácsonyi vásárral és azoknak, gondosan kiválasztott termékei között is válogathatnak, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá.

A karácsonyi készülődést és vásárlást december 1-től, színpadi programokkal, kézműves műhelyfoglalkozásokkal teszi teljessé a bevásárlóközpont, hogy a legkisebbek se unatkozzanak. Óvodások, iskoláscsoportok, bábművészek, hangszeres előadók gondoskodnak arról, hogy meghitt karácsonyi hangulatban teljenek az ünnepek.

 

Szeretettel várja Önt és családját az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont a karácsonyi időszakban is, hogy Önöknek is örömmel teli legyen az ünnepi készülődés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában