szponzorált tartalom

2018.11.30. 10:00

Ünnepi készülődés az ÁRKÁDDAL!

Tegye emlékezetessé a karácsonyt, és látogasson el az ÁRKÁD-ba, ahol ünnepi ötletekkel és meseszép dekorációval várják Önt!

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont az idei ünnepre is különleges meglepetéssel készül Önöknek. Akik rendszeresen nyomon követik a bevásárlóközpont életét, jól tudják, hogy az ÁRKÁD minden évben karácsonyi pompába öltözik. A tavalyi év során teljesen megújult, a régióban, sőt talán az egész országban egyedülálló, lélegzetelállító látványvilággal vártak minden kedves érdeklődőt, látogatót az ünnepi időszakban és ez, az idén sem lesz másképp!

A karácsonyi meseút folytatódik az idén is, amely az ­ÁRKÁD kupolájában veszi kezdetét, ahol egy 9 méteres karácsonyfával, egy óriási aranyszínű mackóval, valamint egy hatalmas hintalóval is találkozhatnak majd az érdeklődők.

A mennyezeten mindeközben csodaszép, meglepetésekkel teli, háromdimenziós ajándékdobozok, a gyermeki fantáziát megmozgató, óriási piros-fehér nyalókák és más csodaszép karácsonyi motívumok gondoskodnak a varázslatos hangulatról.

A bevásárlóközpont környékén járók biztosan nem fogják tudni megállni, hogy az ÁRKÁD-ot belülről is megtekintsék, hiszen a külső homlokzat is csodaszép fényekben, óriási ajándékdobozokkal látványossá téve pompázik majd.

A meseszép karácsonyi dekoráció egyedi látványvilága teszi majd még varázslatosabbá az Ön számára is az ünnepi időszakot.

S hogy a vásárlás is élményekkel teli lehessen, az ­ÁRKÁD angyalai idén is útra kelnek, hogy segítségükkel megtalálja a megfelelő ajándékot szerettei számára! Különleges és személyre szóló meglepetéssel szeretne kedveskedni, de nem tudja merre induljon? Felejtse el a céltalan boltról boltra járást, bízza magát a profi segítőkre és súgja meg a bevásárlóközpont angyalainak, hogy kit szeretne meglepni, ők pedig feltérképezik és elhozzák Önnek a legjobb ötleteket az üzletek ünnepi ajánlatai közül.

A karácsonyi készülődést és vásárlást, színpadi programokkal, kézműves műhelyfoglalkozásokkal teszi teljessé a bevásárlóközpont, hogy a legkisebbek se unatkozzanak. Óvodások, iskoláscsoportok, bábművészek, hangszeres előadók gondoskodnak arról, hogy meghitt karácsonyi hangulatban teljenek az ünnepek.

Szeretettel várja Önt és családját az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont november 23. és december 24. között, hogy Önöknek is örömmel teli legyen az ünnepi készülődés!

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában