szponzorált tartalom

2020.09.23. 00:01

Ünnepi műsorral érkezik Pécsre a 100 éves Eötvös Cirkusz

A világhírű Eötvös Cirkusz idén 100 esztendős, s ennek alkalmából Centenáriumi Gálaműsorral érkezik Pécsre csütörtökön.

Fotó: stephane danna

Magyarország legrégebbi utazócirkusza (1920–2020) Pécs-Kertvárosban, az Expo Center mellett aztán szeptember 24. és október 4. között 14 előadással, köztük rengeteg akciós jeggyel örvendezteti meg a családokat.

Ha pedig Centenárium, akkor természetesen világszámok, tudtuk meg Eötvös Lóránd igazgatótól. – Parádés már a műsorkezdés is, magyar zászlót és hatalmas 100-as számot húzunk fel a kupolába. Míg a záróprogram az Eötvös kislányok produkciója, a jövőt jelentő új generációé. Rákérdeztünk arra is, hogy rokona-e világhírű fizikusunknak, s megtudtuk, hogy nem kutatta fel a családfát, így nem tudja a rokoni szálakat, de az tény, hogy a dédnagyapját báró Eötvös Ferencnek hívták.

A jubileumi összeállításban az ünnepi keretben pedig fantasztikus világszámok láthatók. Itt lesz például a 2019-es Monte-carlói cirkuszfesztivál díjnyertes elefántprodukciója, amelyben három elefánt dübörög a porondon és hármas szaltót ugranak az egyik állat hátára. Ugyancsak halált megvető ugrásokat láthatunk az Óriás Halálkeréken, emellett kecskék, libák, kacsák és Rocky az okos póniló szórakoztatja a publikumot. Látható továbbá a többszörös díjnyertes produkció, Scooby és Teddy vidám interaktív fókashow-ja.

A jubileumi gálaműsorról sokat elárul az is, hogy a mottója: Család a Családokért!

Az előadások hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, szeptember 27-én, vasárnap, 15 és 18 órakor október 4-én, vasárnap, 15 órakor kezdődnek, szeptember 29-én pedig szünnap lesz. Szenzációs jubileumi kedvezményekkel adják a belépőket: premier napon, szeptember 24-én, csütörtökön a jegy csak 1500 forint lesz a „C” szektorba, a készlet erejéig. Hétköznapokon egyet fizet kettőt kap akció zajlik, hétvégén és ünnepnapokon 500 forint a kedvezmény.

Az akciók a kupon átadásával érvényesíthetők, egy jegyhez egy kupon használható fel. Infóvonal: 06-70/402-0325, www.eotvoscirkusz.hu, Facebook: Cirkusz Eötvös. A cirkuszpénztár 14–18 óra között van nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában