Szászvár

2021.07.03. 18:00

Tinikre szabnák át a játszóteret

Ifjúsági közösségi teret hoznának létre a Hársfa utcai játszótér helyén, az átalakítás előkészületei javában zajlanak a Közösség-Tér-Település (KTT) program keretein belül, közösségszervező és építész hallgatók részvételével.

W. K.

A projekt célja – amelynek egyik helyszíne Szászvár –, hogy helyi lakosok bevonásával közösségi tervezések valósuljanak meg.

A KTT lehetőséget biztosít a helyiek számára, hogy aktív polgárai legyenek a saját településüknek – közös munkával hoznának létre a Hársfa utcai játszótér helyén egy jól használható ifjúsági közösségi teret elsősorban fiatalok, tinik számára.

A közelmúltban a helyszínen mondhatták el a szászvári fiatalok, hogy mik lennének az igényeik, a tervezésnél ugyanis az ő véleményük alapvető szempont. A minap pedig egy újabb állomásához érkezett a projekt – az iskolások gondolatai alapján elkészültek az első vázlatok, amikre minden szászvári ifi és tini szavazhatott a játszótéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!