Dávid Zsófia

2019.11.06. 15:45

Kipróbálnám magam riporterként

Dávid Zsófia Julianna vagyok, 15 éves, családommal együtt Siklóson élek. Szabadidőmben sokat olvasok, szeretek zenét hallgatni és a kutyámmal sétálni, játszani.

Janus Pannonius Gimnázium

Versenyszerűen úszok, heti 3 alkalommal járok edzésekre. Nemcsak csinálni, de nézni is nagyon szeretek minden sportágat a tévében. Éppen ezért tetszett meg a média. Nagyon érdekel, hogy hogyan is dolgoznak egy-egy műsoron, milyen szempontok szerint állítják össze, és tulajdonképpen milyen munkakörökkel találkozhatunk a médiában. Az is vonz a médiában, hogy manapság talán ez játssza a legnagyobb szerepet az emberek életében, hiszen már szinte mindenki az interneten lóg, valamint az emberek a híradóból és az internetről tudnak tájékozódni.

Sajnos a nyomtatott sajtó manapság egyre jobban háttérbe szorul, pedig szerintem nincs is jobb annál, amikor a kezünkbe vesszük a frissen nyomtatott újságot. Többek között ezek miatt is szívesen kipróbálnám magam riporterként, esetleg újságíróként, tudósítóként.

Címkék#Séta-Janus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!