Csiki Brigitta

2019.11.06. 16:00

Random kis történeteket, verseket írok magamnak

Csiki Brigitta vagyok a Pécsi Leőwey Klára Gimnázium 11.A osztályába járok.

Leőwey Klára Gimnázium

Szabadidőmben szívesen olvasok minden olyan könyvet ami felkelti az érdeklődésem, verseket és novellákat is. Szeretek írni random kis történeteket, verseket magamnak. Nem nagyon szoktam ezeket másnak megmutatni, de szeretem őket visszaolvasni. Továbbá filmeket és sorozatokat szoktam nézni régieket és újakat egyaránt.

A Leőwey Körtánckör tagja vagyok most már második éve, ami keretén belül most a Helikoni Ünnepségekre készülünk. Ez egy művészeti fesztivál amit minden második évben rendeznek meg Keszthelyen. Szeretek énekelni, a Kodály kollégium ünnepségén rendszeresen fel szoktunk lépni társammal Orsival, aki gitáron kísér engem, továbbá idén bekerültünk a Kodály Talent döntőjébe.

Régen szavaló és szépkiejtési versenyekre is jártam több kevesebb sikerrel, most már inkább csak magamnak vagy a barátaimnak szavalok. A Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskolában vagyok második éve színjátszós amit nagyon szeretek. Mikor kicsi voltam mindig arról álmodoztam, hogy énekes leszek aztán riporter akartam lenni aki mindenhova elutazik, mert imádok utazni, új helyeket és kultúrákat megismerni. A régi iskolámban részt vettem a suliújság szerkesztésében, írtam cikkeket, de volt olyan is, hogy vicceket kellett írni. Remélem a Dunántúli Naplóban is kapok lehetőségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!