Éri Balázs

2019.11.06. 16:07

Mindig is érdekesek voltak számomra az újságok

Éri Balázsnak hívnak, a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium hetedik évfolyamos tanulója vagyok. Azért jelentkeztem a SÉTA programba, mert mindig is érdekesek voltak számomra az újságok, a televíziózás, a videókészítés, igazából az egész média. 

Janus Pannonius Gimnázium

De nemcsak a médiát, a matematikát valamint földrajzot is szeretem. Már hat éves koromban is nagyon érdekeltek a számok és a térképek, volt, hogy egy egész délutánon keresztül ezekkel foglalkoztam. Mostanában azonban több időt fordítok a tanulásra. Hogy folyamatosan fejlesszem magamat, gyakran járok tanulmányi versenyekre, mind egyénileg, mind csapatban, sokszor szép eredményekkel. Ám a cél elérése érdekében folytatott sok tanulás mellett így is jut idő szórakozásra, pihenésre, biciklizésre. Jó egy hosszú, fárasztó nap után nyeregbe pattanni, bukósisakot húzni, és élvezni a szabadságot, a friss levegőt.

Esős, szeles napokon inkább otthon pihenek egy kis videójátékozással, olvasással és a testvéreimmel órákig tartó önfeledt játszadozással, bolondozással. A legtöbb ember persze kíváncsi arra, hogy ''mi leszek, ha nagy leszek''? Én szerencsére már régebben eldöntöttem, hogy mérnöki pályán szeretnék tevékenykedni, ezért is választottam a Janus Pannonius Gimnáziumot, ahol szerencsére nagyon jó osztályközösségbe kerültem bele. A jövőmet pedig szeretném a lehető legjobban ''megtervezni'', hogy amikor lediplomázok, azt mondhassam: Jól döntöttem! Így terveztem mindent!

Címkék#Séta-Janus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!