Klieber Laura

2019.11.06. 15:51

Nem volt kérdés: a média az én irányom

A nevem Klieber Laura. Általános iskolás éveimet a Villányi Általános Iskola falai között töltöttem. Rengeteg lehetőséget kaptam arra, hogy az évek alatt különböző versenyeken szerepelhessek.

PTE Deák

A sikereknek köszönhetően a 8. év végén már nagyobb önbizalommal rendelkeztem mint előtte bármikor. Nyolc éves korom óta zenélek, és több éve a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar tagja vagyok. Az elmúlt évek során több országban megfordultunk már, részt veszünk különböző városok rendezvényein, illetve a villányi rendezvények állandó szereplői vagyunk.

Gimnáziumi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, Deák Ferenc Gimnáziuma és Általános Iskolájában folytattam. Média szakra jelentkeztem. Ez az irány már nagyon régóta tetszett, és biztos voltam benne, hogy ilyen irányban szeretnék továbbtanulni. Ezt az elméletemet még jobban megerősítette Budapesten, a Hűvösvölgyben eltöltött nap. Erre 7. osztályos koromban került sor. Az ottani stúdióban lehetőséget kaptunk rádiózásra, újságírásra, kisfilm forgatására, illetve híradózásra is. Itt nemcsak a felszínes dolgokat tapasztalhattuk meg, hanem a technikai dolgok mögé is betekintést nyerhettünk.

Nagyon élvezetes nap volt. Innentől kezdve nem is volt kérdés: a média az irányom. Gyakorlati lehetőséget is kaptunk. A tavalyi évben a Deák napok keretén belül stúdiólátogatáson vettünk részt Nagykozárban. Nagyon érdekes volt. Az érettségi után médiát szeretnék továbbtanulni. A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar kommunikáció- és médiaszakára szeretnék jelentkezni.

Címkék#Séta-Deák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!