SÉTA

2013.07.17. 10:07

Július 19–21-én először: Magyarhertelendi Fürdőfesztivál!

A Hertelendi Élmény- és Termálfürdő izgalmas szórakoztató programokkal, gyermekvetélkedőkkel, sportprogramokkal várja a látogatókat 2013.július 19 – 21. között első alkalommal megrendezésre kerülő fürdőfesztiváljára. Díszvendégeink: Gergely Róbert, Némedi-Varga Tímea és Erdélyi Mónika.

BAMA

A méltóságteljes őspark, szemvidító modern építészeti elemek, gyógyulni vágyó idősebbek és naphosszat vizicsúszdázó fiatalabbak remekül megférnek egymás mellett a  11 medencével  és 9 szaunával rendelkező Magyarhertelendi Termál- és Élményfürdőben.

Különleges élményt nyújt az esti fürdő egész évben minden pénteken és szombaton színes programokkal és igazán különleges szauna felöntésekkel. A sörös-jeges borzongásról, eperhabos kényeztetésről vagy a citromos testradírról kívánság szerint a díjnyertes magyarhertelendi  szaunamesterek gondoskodnak!

Péntek este: Lézer show, Country táncosok és szaunafelöntések

Szombat  és vasárnap nappal vetélkedők,sörkóstolás, spinnig, zumba, vizitorna,kvízjátékok,Rádió1 élő kívánságműsora

Szombat este Gergely Róbert előadása, Táncoló Egyetem Pécsről és óriáskivetítőn video disco.

Vasárnap Edélyi Mónika vezetésével hírességek főző- és sörivóverseny,sramli zene és lufibohóc.

Az egész napos hasznos időtöltést széleskörű szolgáltatások garantálják: étterem, büfé és italbár mellett a gyógyító parajdi kősó felhasználásával épült sóbarlang, tizenkét féle kényeztető masszázs, vidám hangulatú aquafitnesz, sportszerbérlési lehetőség, szülőknek szolárium, babáknak babaúszás, gyerekeknek homokozó.

További információk: www.hertelenditermal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!