Sport

2007.03.31. 13:53

A bivalyerős Paksot fogadják a férfi kosarasok

Pécs | A bajnokság legerősebb játkosállományával rendelkező Paks lesz a pécsi férfi kosarasok vendége szombat este. A vezetőedző szerint csak a közönséggel együtt nyerhetnek. A mérkőzést online közvetíti a bama.hu.

F. Z. (Dunántúli Napló)

Sose volt még ennyire durva, idézhetnénk a régi slágert a PVSK-Expo Center Pécs közelmúltjára és nem túl távoli jövőjére egyaránt utalva. A csapat körül az elmúlt hetekben zajlott az élet: a közelmúltban játszottak három, a végső helyezés szempontjából kulcsfontosságú találkozót, majd a kupasorsoláson voltak érintettek, végül pedig a gárda szakmai igazgatója szövetségi kapitánnyá avanzsált. És pillanatnyilag úgy néz ki, a jövőben sem kell unalmas estékre készülniük a szurkolóknak, hiszen jön két roppant nehéz hazai találkozó (a Paks és az Albacomp ellen), majd a szolnoki négyes torna.

Völgyi Péter vezetőedző azonban egyelőre csak a soron következő találkozóra koncentrál – érthető okokból, hiszen az Atomerőmű elleni csata nagyon kemény lesz.

– A Paks a bajnokság legerősebb játékosállományával rendelkezik. Elég, ha csak néhány nevet mondok: Grizzard, Walters, Mészáros Zalán, Czigler László, Horváth Zoltán. Egyszóval borzasztóan nehéz feladatunk lesz, ha nyerni akarunk. A győzelemhez a heti munkán kívül a legnagyobb segítséget a lelkes szurkolótáborunk adhatja, biztos vagyok benne, hogy együtt csak nyerhetünk – mondta el a vezetőedző.

A paksiaknak legalább olyan fontos a hátralévő három találkozójuk, mint a pécsieknek, hiszen még fogadják a mindenkire veszélyes Körmendet, zárásként pedig ellátogatnak az Albacomphoz. Vagyis ha sikerülne legyőzni őket, és még egyet botlanának – amire van esély –, akkor Simonék akár meg is előzhetik a tolnaiakat.

 

 

-->

function doKozcim()

{

//var fCol = prompt(''Enter foreground color'', '''');

var fCol;

fCol="FF0000";

if(fCol != null)

document.execCommand(''forecolor'', false, fCol);

}

"); szovegmezo.focus();'' type=button value=KC1> "); szovegmezo.focus();'' type=button value=KC2>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!