Sport

2008.02.29. 20:15

A Pécsi KK nyert a megyei kézirangadón

Ezúttal a vesztes csapat érdemelt elismerést a férfi kézilabda NBI/B megyei rangadóján.

K. Mayer A.

Uniqa-Pécsi KK – Szigetvár 37-30 (16-18)

Férfi kézilabda NB I. B. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 300 néző. V.: Andorka, Hucker. Uniqa-Pécsi KK: Kovács R. – Papp 3, Kovács II. G. 5, Németh 3, Sztankov 4, Werner 6, Szabó T. 1. Csere: Jandó (k), Balló (k), Boda 3, Egri 4, Kovács I. G. 1, Lévay, Vajda 7. Edző: Danyi Gábor. Szigetvár: ROPOLI – Varga 1, LEHMANN 9, Tóth 3, Debreceni 2, Rozina 4, Locher. Csere: Liptai, SZABÓ L. 1, Söptei 4, Gyulay, KOVÁCS D. 6. Edző: Fenyvesi Károly.

A pécsiek csak a mérkőzés előtt tűntek esélyesebbeknek, a látottak alapján összetehetik a két kezüket, hogy nyertek. A roppant lelkes, jól küzdő szigetváriak óriási meglepetésre egészen a negyvenötödik percig vezettek, a 41. percben például még négy góllal (22-18-ra). Itt azonban megtorpantak, a hazai oldalon pedig mintha hatott volna, hogy Danyi Gábor rekedtre ordítja magát a kispadnál: mióta a férfiakat irányítja, saját bevallása szerint még sosem volt ilyen ideges. Végül nyertek a pécsiek, de erre nem lehetnek büszkék.

Danyi Gábor: – Gyalázatos teljesítménnyel győztünk.

Fenyvesi Károly: – Ha mindig így játszanánk, mint most negyvenöt percig, nem lennének gondjaink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!