Sport

2009.01.22. 10:27

Paksi lendülettel indulnak a ZTE ellen a Párducok

Legutóbb több mint egy hónapja játszott mérkőzést a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Pécsi VSK-PannonPower férfi kosárlabdacsapata. A mérkőzést élőben közvetítjük ma este, 18.00 órától.

F. Z.

A hosszú szünet persze kiéheztette a szurkolókat. Ráadásul ehhez az „éheztetéshez” Wittmannék még hozzátettek egy paksi győzelmet is, így nem túlzás azt mondani: fergeteges meccs és szurkolás várható ma este hat órától. Így látja ezt a fiatal irányító is.

– Nem hiszem, hogy lesz még egyszer ilyen meccsünk, mint a paksi – nyilatkozta lapunknak Wittmann Krisztián. – A lendület megvan, de a cél az, hogy az aktuális ellenfelünkből készüljünk fel minél jobban. A héten már „ZTE-edzéseket” végeztünk azzal a céllal, hogy győzelemmel és szép játékkal szolgáljuk ki a szurkolóinkat.

A bajnokság furcsasága, hogy míg az Atom elleni mérkőzés már a visszavágók köréhez tartozott, a pécsi csapat a Zalaegerszeg ellen most játszik először ebben az idényben. Ráadásul a ZTE kispadján Völgyi Péter ül majd, aki tizenhét évig a pécsi kosárlabdaéletben dolgozott, s ért el sikereket.

– Örülünk annak, hogy Péternek jól megy a munka Zalaegerszegen, de csütörtök este szerintem ő gratulál majd nekünk a meccs végén – tette hozzá Wittmann.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!