Sport

2010.10.28. 15:09

Kezdődik a DN fedett pályás tenisztorna

Újra meghirdeti férfiaknak és nőknek külön-külön az egész fedett idényen végigfutó tenisz csapatbajnokságát a Dunántúli Napló és a Pécs 200 Tennis Club.

M. B. E.

– A tenisz népszerűsítése a célunk, ezért a teljes téli időszakban akciós áron teremtünk fedett pályás játéklehetőséget a jelentkezőknek – fogalmazott lapunknak Koncz Zsolt versenyigazgató. A verseny körmérkőzéses jelleggel hétről hétre szombat-vasárnap zajlik (figyelembe véve a csapatok időponkéréseit), a Pécs 2000 Tennis Club Bártfa utcai pályáin. Két egyéni és egy páros mérkőzés van alkalmanként, a csapatokba kettő-négy főt lehet nevezni.

Lényeges újdonság, hogy az elmúlt esztendő tapasztalatai alapján külön versenyt vívnak az amatőr teniszezők és az igazolt versenyzők. Utóbbiak versenyébe örömmel veszik más baranyai klubok juniorkorú teniszezőinek jelentkezését. A nagy érdeklődésre tekintettel a vetélkedést női csapatoknak ugyancsak megrendezik, amelyre jövő szerdáig várják a nevezéseket.

A november 6-tól április 15-ig zajló bajnokság bármely kategóriájára tehát november 3-ig lehet nevezni – további információk a www.koncztennis.hu és a www.teniszezem.hu netcímen találhatók, valamint a 20/932-6860 telefonszámon kérhetők.

Címkék#Koncz Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!