Sport

2010.10.08. 17:11

Mostanság rossz napok járnak a PTE-PEAC labdarúgóira

Elszomorodnak a csapattal rokonszenvezők, ha a tabellára pillantanak, a PTE-PEAC ugyanis csak tizenharmadik a tizenhatos mezőnyben.

H. L.

Az egyetemisták a hét meccsükön egyszer nyertek (még szeptember 8-án Pécsett a Lánycsók ellen), két döntetlenjük van és négyszer kikaptak. Az ötödik forduló után még tizedikek voltak, öt ponttal, 4-3-as gólkülönbséggel. Azóta azonban három bajnokin pont nélkül maradtak úgy, hogy 16 gólt kaptak, Villányban és Siklósón négyet-négyet, közben odahaza a Szászvár ellen pedig nyolcat.

A 16 csapat közül a Lánycsók (22 kapott gól) után nekik van a második leglyukasabb védelmük.

– Rengeteg hátul az egyéni hiba. Elég, ha csak arra utalok, hogy legutóbb Siklóson is két rossz hazaadás után kétszer vették be a kapunkat – magyarázza a bizonyítványt Georgiou Grigorisz szakosztályelnök. – Elbeszélgettünk a játékosokkal, az edzővel, nem tudjuk, mi történhetett az utolsó három bajnokin. Olyan a sorsolásunk, hogy most két, könynyebbnek ígérkező meccs jön a Pellérd és a Hosszúhetény ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!