Sport

2012.11.14. 16:11

Elfogyott, de nem lép vissza a mároki focicsapat

Ötvenkilenc gólt kapott, mind a tizenegy meccsét elveszítette a bajnokságban a mároki felnőtt-futballcsapat, amely a megyei III. osztály Tamási csoportjában szerepel.

H. L.

Egyszer nem is állt ki, mert csak kilenc játékosa lett volna Lippón.
– Hiába kezdtük meg az idényt huszonkét focistával, lemorzsolódás, kiállítások és sérülések miatt elfogytunk, az elmúlt hétvégén azonban már volt két cserénk és legközelebb még több lesz – ecsetelte a helyzetet Horváth Tibor sportegyesületi elnök.

– Több hónapra kiesett a játékos-edzőnk, Szabó Mihály, aki meghatározó ember, de elszakadt a térdszalagja, ezért sokat ki kell hagynia, a kispadra azonban már le tud ülni, onnan irányítja az együttest. Most már csak két mérkőzést kell kibírni ősszel, aztán a téli szünetben megpróbálunk igazolni. Ősszel nekem is 45 évesen többször be kellett állnom a kapuba.

Szerencsére az a veszély nem fenyeget, hogy visszalépnek, azt nem tervezik.
– Ha ezt meglépnénk, mindazokat az MLSZ-kedvezményeket elveszítenénk, ami minden csapatnak jár. Ez pedig összességében körülbelül 300-350 ezer forint visszafizetését jelentené – mondta Horváth Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!