Sport

2013.11.28. 18:05

Meghívást kapott a PMFC B-közép a Pannon Filharmonikusoktól

Csapatindulót ír a Pannon Filharmonikusok a PMFC szurkolóinak, és a zenekar következő koncertjére meghívja a B-közép teljes társaságát.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

Emellett arra is ígéretet tett Horváth Zsolt, a zenekar igazgatója, hogy a pécsi csapat egyik tavaszi meccsén ott szurkol majd az egész zenekar, méghozzá úgy, hogy a hangszerüket is használják a fiúk buzdítására, ő személy szerint trombitával érkezik.

Mindez azon a sajtótájékoztatón hangzott el, ahol együttműködési megállapodást írt alá a PMFC-MATIAS és a Pannon Filharmonikusok. A focicsapat részéről Halász Gábor klubigazgató azt emelte ki, hogy két pécsi értéket szeretnének egymással felerősíteni. Mivel pedig nemzetközi szinten a zenekar sokkal előrébb jár, így rengeteget tanulhatnak majd a kapcsolat révén.

---------------------------------------------------------------------------
Szavazzon a középső hasábban! Koncertre hívja a PMFC ultráit a Pannon Filharmonikusok vezetősége. Mit szól hozzá?
---------------------------------------------------------------------------

Az egyesület idén meghirdetett sport és kultúra programját illetően egyébként messze a Pannon Filharmonikusok volt a legfogadókészebb a város kulturális intézményei közül, mely a Férfiak a Nőkért címmel a nők elleni erőszakkal szemben indított programban már kiemelt partnerként segítette a klubot. Most pedig azt remélik az együttműködéstől, hogy a sokrétű kapcsolat elősegíti Pécsett a kulturált fociszurkolást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!