Sport

2014.06.23. 07:13

Varga Balázs a új komlói edző, távozása meglepte a szászvári elnököt

Azzal, hogy Nagy Tamás az NB III-as Szentlőrinc labdarúgó-csapatának vezetőedzője lett, üres maradt a Komló kispadja.

H. L.

De nem sokáig, az új szakvezető Varga Balázs, aki játékos-edzőként tevékenykedik, hároméves szerződést kötöttek vele. Döntés meglepő azok után, hogy még a múlt héten Erős János szászvári sportköri elnök biztosra vette, hogy Varga marad náluk.

– Köszönjük amit Varga Balázs Szászvár labdarúgásáért tett, sok sikert kívánunk neki a jövőben – nyilatkozta Erős. – A döntése azonban váratlanul ért, nem voltam felkészülve rá, előző nap még együtt tárgyaltunk játékosokkal, akiket ide akartunk hozni. A szászvári keretet együtt tartjuk, esetleg egy-két focistát vihet magával, ebben a kérdésben nem leszek engedékeny. Azok a futballisták, akik maradnak, megkerestek, hogy továbbra is nálunk akarják folytatni. Ez jólesett.

De segítséget nemcsak tőlük kapunk, hanem a nagyközség vezetésétől is, és mindenkitől, aki szereti Szászváron a labdarúgást. Így a céljaink ősztől változatlanok, szeretnénk megnyerni a megyei I. osztályt. Még keressük az új edzőt.
Varga Balázs szerint hirtelen jött a komlói megkeresés, néhány nap alatt döntenie kellett.

– Tetszett, hogy a vezetők Komlón jó terveket vázoltak és több évre előre gondolkodnak. Az eddig is fiatal keretet szeretnénk megerősíteni, olyan célratörő, motivált futballistákban gondolkodunk, akik még szeretnének valamit elérni a fociban – jegyezte meg.
– A megyebajnokságra készülünk, ahonnan a következő idényben vissza szeretnénk kerülni. De talán még benn is maradhatunk az NB III-ban, ha valaki nem vállalja el ezt az osztályt. A sorsunk a héten eldől az MLSZ-ben – mondta Pintér Attila komlói szakosztály-vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!