Sport

2014.10.14. 16:53

A Puskás Akadémia ellen játszanak Wittrédiék a Liga Kupában

Véber György csapata szerda délután Felcsúton lép pályára a Puskás Akadémia ellen a Liga Kupa H-csoportjának negyedik fordulójában. A pécsiek három kör alatt hét pontot szereztek, ezzel vezetik a kvartettet.

DN

Gyepszőnyeg-csere miatt a Puskás elleni, 15 órakor kezdődő találkozóra nem a Pancho-arénában kerül majd sor, hanem a mellette található edzőpályán, ahol a PMFC-MATIAS várhatóan a Gőcze – Beke, Lantos, Csausics, Mohl – Pejakovics, Manjrekar – Frank, Wittrédi, Rácz – Pölöskey alkotta tizeneggyel áll majd fel.

Milos Pejakovics talán kevesek számára ismerős. A 20 éves montenegrói fiatalember már járt korábban is a pécsieknél, akkor a papírjait nem sikerült elintézni, de két év után visszatért a csapatba. Kósa Sándor, az U21-es csapat edzője szerint egy remek adottságokkal rendelkező védekező középpályás, aki akár a felnőtt csapatba is beverekedheti magát a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!