Sport

2014.10.15. 18:44

A veretlenséget és az első helyet is elveszítette a PMFC-MATIAS

Elszenvedte első vereségét Véber György együttese a Ligakupában: a kvartett másik élvonalbeli tagja, a Puskás Akadémia múlta felül 3-2-re.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A Ligakupában három kört követően még veretlen volt a PMFC-MATIAS labdarúgócsapata, s a H csoport élén állt. Szerda délután azonban elszenvedte első vereségét Véber György együttese: a kvartett másik élvonalbeli tagja, a Puskás Akadémia múlta felül 3-2-re. A házigazda felcsútiak összeállításán látszott, hogy győzni szeretnének, ugyanis az eddigiekkel ellentétben az NB I.-ben látott csapatot játszatták – természetesen Lencse és Tischler is szerzett gólt a már 2-0-ra is vezető pécsiek ellen.

Puskás Akadémia-PMFC-MATIAS 3-2 (1-2)
Labdarúgó Ligakupa H csoport, 4. forduló, Felcsút.
V.: Szilasi.
Puskás Akadémia: Hajduch (Danilovics, 31.) – Margitics, Kelics (Vaszicsku, a szünetben), Tar, Tamás M. – Papp, Polonkai (Gohér, a szünetben), Szakály D. (Czvitkovics, a szünetben), Harsányi (Denkovics, 68.) – Lencse, Tischler. Vezetőedző: Benczés Miklós.
PMFC-MATIAS: Gőcze – Beke (Nagy J., a szünetben), Lantos, Romics, Mohl – Horváth A. (Márkvárt, 56.) – Pejakovics (Szatmári, 56.), Wittrédi, Frank (Fröhlich, a
szünetben), Rácz – Pölöskey (Gránicz, 78.). Vezetőedző: Véber György.
G.: Lencse (45.), Tischler (70.), Papp (80.), ill. Romics (9.), Frank (35.).

További eredmény: Soroksár-Szigetszentmiklós 1-1.

Az állás:
1. Szigetszentmiklós 7 pont (7-2)
2. PMFC 7 (5-4)
3. Puskás Akadémia 4 (5-7)
4. Soroksár 4 (5-9)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!