Sport

2014.10.30. 15:04

Idősebb Dárdai Pál segíti a PMFC-nél Kulcsárt

Igaznak bizonyult a szóbeszéd: csütörtöktől idősebb Dárdai Pál segíti a PMFC megbízott edzőjének, Kulcsár Árpádnak a munkáját.

bama.hu

A Dunátúli Napló újságírója a tegnap este a Debrecen elleni meglepetésgyőzelemmel bemutatkozó Kulcsár Árpáddal készült interjút felvenni, amikor a PMFC csütörtöki edzésén idősebb Dárdai Pállal futott össze. A napokban szárnyra kapott szóbeszéd tehát igaznak bizonyult: Győri János, a klub ügyvezető igazgatója is megerősítette, hogy mostantól – a szövetségi kapitány fiára méltán büszke – Dárdai segíti Kulcsár Árpád megbízott edző munkáját.

A hír kapcsán Kulcsár elmondta: nem másodedzőként, hanem mentoraként tekint a tapasztalt edzőre, aki meglátásaival sokat segíthet - és akivel a csütörtöki edzést már együtt is tartották.

A két szakember egyébként már korábban is dolgozott együtt, igaz akkor fordított felállásban. Akkor a Dombóvárt vezető idősebb Dárdai kérte fel Kulcsárt pályaedzőnek.

Az edzőpáros mindaddig együtt készíti fel a pécsi focistákat, amíg Kulcsár marad a megbízott edző. A PMFC-nek Véber György hétfői menesztésétől számítva 60 napja van arra, hogy pro licences trénert találjon a csapat élére.

Címkék#Pécs#pmfc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!