Sport

2016.01.21. 14:24

NB III.: négy-öt új igazolást tervez a Komló

Pár napon belül érkezhetnek a Bányász új igazolásai. A Komló ezen a héten a Szekszárddal és a Pakssal mérkőzik meg.

Szakács M. (Dunántúli Napló)

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Komlói Bányász labdarúgócsapatánál nem nagyon foglalkoznak a vélhetően Ausztriába igazoló három játékossal. A Varga Balázs vezette szakmai stáb csak arra összpontosít, hogy megfelelően meg tudja erősíteni az NB III.-ban negyedik helyen álló csapatot. Úgy tűnik, hogy pár nap múlva már lesz is néhány új játékosa az együttesnek.

– Nevekkel még nem szolgálhatok, aláírt szerződés ugyanis még nincsen – kezdte a komlóiak szakvezetője. – Azt azonban elmondhatom, hogy várhatóan pár napon belül bővülni fog a keretük, sőt, reményeim szerint a jövő hétre már nagyjából végleges lesz a csapat. Nem akarunk mi tízet igazolni, nem akarjuk felforgatni a csapatot. Négy-öt, számunkra erősítést jelentő érkezővel elérhetjük a céljainkat. Ha bejönnek a terveink, akkor hamarosan már 80-90 százalékos állapotban lesz a társaság, és nyugodtan készülhetünk a rajtra.

Ahogyan azt Varga Balázstól megtudtuk, elsősorban a védelmet, és a középpályát szeretné megerősíteni, az új játékosok is „célzottan” ezekre a pozíciókra érkeznek majd.

– A felkészülésünk egyébként rendben halad – mondta Varga. – Ugyan egy-egy kisebb sérülés olykor nehezíti a dolgunkat, a mai edzésen is egy kicsit foghíjasak leszünk, de komolyabb problémával nem küzdünk. A bajnoki rajtig hét edzőmérkőzést játszunk majd, ahol lehetőségünk lesz minden fontos taktikai elem begyakorlására.

A Komló ezen a héten a Szekszárddal és a Pakssal mérkőzik meg, majd jövő héten három megye I.-es ellenfél következik, a Nagybajom, a Pécsvárad és a Kakasd, aztán a felkészülés utolsó hetében a Bonyháddal csapnak össze Herberték, a szezon előtti főpróbára pedig Hévízen kerül majd sor.

Címkék#komló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!