Sport

2016.04.16. 10:36

A Komlónak még van esélye a második helyre is

Még az is elképzelhető, hogy Békéscsabán nagy ünneplést csap majd a HR-Rent Kozármisleny NB III.-as labdarúgócsapata, ugyanis az eredmények számukra szerencsés alakulása esetén matematikailag is bebiztosíthatják a feljutást.

Szakács M. (Dunántúli Napló)

Ehhez két dolognak kell összejönnie: először is, a Békéscsaba II. otthonában nyerniük kell Kirchneréknek vasárnap, másodszor pedig a Komlónak hazai pályán nem szabad legyőznie a Bölcskét szombaton. Ez utóbbira, valljuk meg, inkább kisebb, mint nagyobb az esély. De az tény, hogy ha e két találkozó így alakulna, a Kozármiselny a harmadik helyen álló Komló előtt olyan előnyre tenne szert, amit a Bányász már nem tudna behozni, így – a bajnoki cím ugyan még nem, de – a feljutás meglenne a Mislenynek.

Persze ne legyen kétségünk afelől, hogy ha nem most, akkor a jövő héten vagy azt követően, de a Misleny meg fogja nyerni a bajnokságot, hiszen nyolc fordulóval a szezon vége előtt tizenhat ponttal előzi meg a szintén feljutást érő második helyen tanyázó SZEOL-t.

Közben a Komló épp a szegediekkel vív nagy csatát azért a bizonyos ezüstért, így Varga Balázs csapatának fontos lenne, hogy hazai pályán legyőzze a nem túl acélos Bölcskét.

A Szentlőrinc vasárnap lép pályára, Reith Róbert alakulata idegenben, a Dunaharaszti otthonában szerepel a hétvégén. Nem a biztos bent maradást célként kitűző és afelé remek ütemben haladó baranyaiak lesznek a találkozó esélyesei, de azért idén okozott már pár meglepetést a Lőrinc, ráadásul egy bravúros győzelemmel akár a nyolcadik helyre is felléphetnének Zámbóék.

Címkék#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!