Sport

2016.11.05. 20:29

Jó meccsen kapott ki a Szentlőrinc

A Szentlőrinc NB III.-as csapata jó meccset játszott a bajnokság listavezetője, a Szigetszentmiklós otthonában. Bár Turiék kikaptak, a 3-2-es vereség után nincs okuk szégyenkezni.

Szakács Miklós (DN)

Azt lehetett sejteni, hogy nem a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli bajnoki lesz az, amin a Szentlőrinc növelni fogja pontjai számát. Persze elvárni sem lehetett ezt, hiszen Turi Zsolt csapatának ellenfele az eddigi tizenhárom meccséből tizenkettőt besöprő éllovas volt. És pont az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött a meccs. Bő tíz perc telt el az összecsapásból és már 2-0-ra vezettek a hazaiak. Félő volt, hogy ebből komolyabb zakó is lehet, de a Szentlőrincnek volt tartása.

Olyannyira, hogy a 34. percben sikerült szépítenie a baranyaiaknak. A második félidő elején azonban az SZTK újra betalált, ezzel pedig a három pont sorsa el is dőlt. A Szentlőrinc becsületére legyen mondva, nem adta fel a harcot, aminek a legvégén szerzett góllal meg is lett az eredménye. Végül 3-2-re nyert a listavezető, de emiatt nem kell szégyenkeznie Turiéknak.

SZIGETSZENTMIKLÓS–SZENTLŐRINC 3-2 (2-1)
Labdarúgó-NB III.
SZIGETSZENTMIKLÓS: Mikler – Májer, Mojzer, Fritz, Erdei – Vass (Sipos, 65.), Ródenbücher, Barna (Kovács, 77.), Földes – Varga, Pintér (Switzer, 65.).
Vezetőedző: Csurka Zoltán.
SZENTLŐRINC: Ambrusics – Kalmár, Bodó, Zámbó (Göblyös, 46.), Hambuch – Domonkos, Füredi, Turi, Fenyvesi (Királyházi, 65.) – Horváth P. (Reith, 80.), Tóth A.
Vezetőedző: Turi Zsolt.
GÓLOK: Varga (6.), Mojzer (11.), Fritz (52.), ill. Tóth A. (34., 90.).

A Sellye otthon behúzta a rangadót
A labdarúgó megyebajnokság első osztályában rangadót rendeztek szombat délután. A forduló előtt negyedik helyen álló Sellye hazai pályán, némi meglepetésre elég simán, 3-1-re győzte le a második Szászvárt, így meg is előzte a tabellán ellenfelét. A Pécsvárad gólzáporos győzelmet aratott a Harkány ellen, míg az éllovas Szederkény ha nehezen is, de legyőzte idegenben a Beremendet.
A PVSK a Mohácsot látta vendégül szombaton, és bár a vendégek már a hetedik percben előnyhöz jutottak, a pécsiek meg tudták fordítani a mérkőzést és 2-1-re nyertek.
A megye II.-ben két meccset játszottak, mind a kettőn hazai siker született. A Drávaszabolcs a Hosszúhetényt, a Mozsgó pedig a Lovászhetényt győzte le.
EREDMÉNYEK, MEGYE I.: Sellye–Szászvár 3-1, Pécsvárad–Harkány 7-1, Beremend–Szederkény 2-3, PVSK–Mohács 2-1.
MEGYE II.: Drávaszabolcs–Hosszúhetény 1-0, Mozsgó–Lovászhetény 2-1.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!