Sport

2006.05.24. 11:18

A harmadik helyre hajt a Komló

Pécs–Komló–Budapest | Csupa izgalmas mérkőzés a férfi bajnoki döntőben, kiváló nemzetközi szereplés a magyar klubcsapatok részéről – a honi kézilabda az utóbbi hetekben igazán elkényeztette a sportág iránt rajongókat. A baranyai szurkolók most élőben láthatnak hasonlóan kiélezett, látványos csatákat, hiszen a hétvégén Komlón és Pécsett rendezik a férfi kézilabda Budapest Bank Magyar Kupa négyes döntőjét.

BAMA

Az eseménnyel kapcsolatban Budapesten tartott sajtótájékoztatót a szövetség. Sinka László főtitkár reméli, hogy a két „kiscsapat”, a Komlói BSK-Fűtőerőmű és a Százhalombatta megnehezíti a „nagyok”, az MKB Veszprém és a Pick Szeged dolgát. Hozzátette, a kupadöntők életében újdonság a két helyszín, ám üdvözli ezt a megoldást, hiszen így több helyen népszerűsíthetik a sportágat.
Papp László, a komlóiak edzője elmondta, nagy dolognak tartja a döntőbeli részvételt, amilyenre még nem volt példa. Szeretnének egy emlékezetes kupadöntőt rendezni, és egy harmadik hellyel zárni a finálét.
A statisztikák egyébként elsöprő Veszprém-fölényről árulkodnak, ahogy Hajnal Csaba, a veszprémiek ügyvezetője büszkén megjegyezte, csapata az utóbbi 18 év (!) minden kupadöntőjén részt vett, és abból 16-ot meg is nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!