Sport

2008.03.15. 17:56

A Komló nyert, a Kozármisleny és a PMFC döntetlent ért el

A Komlói Bányász a második győzelmének örülhetett a bajnokságban, a Kozármisleny és a PMFC is döntetlenezett.

K.MA. - H.L.

Komlói Bányász – ESMTK 2-0 (1-0)
Labdarúgó NB II. Komló, 250 néző. V.: Fajkusz
Komlói Bányász: Kovácsevics – Kelemen, Győri, Fodor, Sághy – Korbuly (Fellai , 84.), Egle (Szabó Cs., a szünetben), Schuszter, Kalmár – Czár, Kardos (Dávid , 81.). Edző: Mészáros Ferenc.
ESMTK: Bonica – Tvaruska, Németh, Geraldo, Kővári – Szabó G. (Kovács Zs. –, 77.), Péter, Füzi, Farkas – Marik (Vörös, 62.), Újhegyi. Edző: Menczeles Iván.
Sárga lap: Sághy (38.), Czár (55.), ill. Szabó G. (75.).
21. p.: Kardos ívelt be balról, Kalmár 7 méterről fejelt a bal alsó sarokba (1-0).
68. p.: Tvaruska lőtt 8 méterről, Kovácsevics bravúrral szögletre tolta a labdát.
71. p.: Kardos bal oldali szöglete után Győri 6 méterről fejelt a kapu bal oldalába (2-0).
81. p.: Kalmár 13 méterről a jobb alsót célozta meg, Bonica azonban kiütötte a labdát.
82. p.: Szabó Csaba csak Bonicával állt szemben, ám a kapust találta telibe.
Az egész mérkőzésen jól hallhatóan végigkísérte a komlóiakat az, hogy az egy pont ezúttal semmit sem ért volna nekik: féltucatszor nyugtatgatták egymást a kék-fehérek, még akkor is, amikor már vezettek. Mészáros Ferenc összeteheti a két kezét, hogy csapatában vannak magas játékosok, ezen a katasztrofális állapotú pályán ugyanis kész csoda lapos passzokkal helyzetbe kerülni. A hazaiaknál néhányan kimondottan jó teljesítményt nyújtottak, Schuszter mellett alig-alig lehetett elmenni a középpályán, a védelem magabiztosan rombolt, Kardos pedig többször is remekül játszotta meg a bal oldalt.
A Komlói Bányász a második győzelmének örülhetett.
Mészáros Ferenc: – Rászolgáltunk a három pontra. Arra mindenképpen jó volt ez a győzelem, hogy a srácok végre elkezdtek hinni.
Menczeles Iván: – Leckét kaptunk, azt hittük, túl jó csapat vagyunk.

Kozármisleny – Pápa 0-0
Labdarúgó NB II. Kozármisleny, 500 néző. V.: Berger.
Kozármisleny: Antal  – Suba, Finta, Tóth I., Tasselmayer – Nagy J., Tóth Z. 6, Hergenröder, Laki Z. (Gergely, 76. p.), Kutyáncsánin (Farkas M., 88. p.) – Horváth P. (Lauer, 64. p.). Edző: Bene Ferenc.
Pápa: Szücs – Roni, Budovinszky, Pető – Schrancz, Tóth G., Luzinho (Szabó Z., 67. p.), Mészáros , Rajnay (Fabio Oliveira, 64. p.) – Horváth F. (Szekér, 78. p.), Alex. Edző: Urbán Flórián.
A Kozármisleny hozott össze több helyzetet, a Pápa nem volt veszélyes a kapura. A hazaiak nagy akarással játszottak, de nem bírtak Szücs Lajossal, az egykori válogatott kapussal. Rengeteget veszekedtek egymással a vendégcsapat játékosai.
Bene Ferenc: – A megfelelő mentalitás hozta meg a sikert. A második félidő alapján nyerhettünk is volna, de az egy pontot is megbecsüljük.
Urbán Flórián: – Kellemetlenül éreztem magam a kispadon, de garantálom, hogy a holnapi edzésen a játékosaim is így érzik majd magukat.

Dunaújváros – PMFC-Pécs Plaza 1-1 (0-0)
Labdarúgó NB II. Dunaújváros, 1500 néző. V.: Szilasi.
PMFC-Pécs Plaza: Farkas – Simonfalvi (Bozori 74. p.), Lantos, Szabados, Kulcsár – Sipos, Wittrédi (Kanizsai 55. p.), Fónai, Nagy O. (Gulyás M. 31. p.) – Lengyel, Lovrencsics. Edző: Nagy Tamás.
A pécsiek szerezték meg a vezetést, négy perc múlva egyenlített az ellenfél. A PMFC-Pécs Plaza több helyzetet kihagyott. A baranyai együttesben Szabados, Lovrencsics és Sipos játszott különösen jól. Nagy O. megsérült, ezért kellett korán lecserélni.
Nagy Tamás: – A játékunkban sokkal több volt, mint amit az eredmény mutat.

További eredmények:
Soroksár – Gyirmót 0-1, Ajka – Barcs 2-2, Budaörs – Kaposvölgye 0-0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!