Sport

2015.06.25. 18:20

A következő idényben már nem Czigler lesz a másodedző

Az elmúlt években a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabdacsapatánál a kispadon nem sok változás történt: jó ideje már Csirke Ferenc a vezetőedző, és Czigler László a másodedző.

F. Z.

A következő szezonban azonban már nem ez a duó felel a szakmai munkáért: a PVSK honlapján közölte a hírt, hogy bár sokáig egyeztettek Czigler Lászlóval a folytatásról, ennek nem lett eredménye.
– Jelenleg is keressük a megfelelő segítőt Csirke Ferenc mellé, aki természetesen folytatja a munkát – tudtuk meg Bán Gábor ügyvezetőtől. – Czigler Lászlóval nem tudtunk közös nevezőre jutni, ezért úgy gondoltuk, hogy váltani kell, s erre a legjobb időpont a holtidény, amikor még nem alakult ki a következő szezon kerete, és az edzések sem kezdődtek el.

Czigler László 2011. decembere óta dolgozott másodedzőként a csapatnál, igaz, a munkája nem volt folyamatos azóta: 2013. márciusában néhány napig úgy volt, hogy a Paks vezetőedzője lesz, el is köszönt mindenkitől Pécsett, az Atomerőműnél megtartott néhány edzést, de éles meccsen már nem bizonyíthatott, a tolnai gárda vezetősége végül mégsem őt bízta meg a munkával. Abban a szezonban már nem ült vissza a PVSK kispadjára sem, de a következő idényben már ismét ő volt a pécsi másodedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!