Sport

2013.07.13. 13:45

A Kozármisleny edzőmeccsre a Fradihoz megy

A Drávából lett a Nyugati csoport, de nincs benne egyetlen baranyai csapat sem.

H. L. (Dunántúli Napló)

Az MLSZ nyilvánosságra hozta az átszervezett NB III. új csoportbeosztását. A korábbi hat csoport helyett három, egyenként 16 csapatot tömörítő ligát Nyugati, Középső és Keleti csoportnak hívják. Baranyai csapat nincs az NB III.-asok között, a volt Dráva-csoportból a jogot szerzők közül a legtöbben a Nyugatiba kerültek, de jutott együttes a Középsőbe is (a Szekszárd, a Baja és a Bölcske). A Nyugati csoport mezőnye: Andráshida, Balatonfüred, Budaörs, Csákvár, Csepel, Diósd, Dorog, Mosonmagyaróvár, Videoton II., Győri ETO II., Körmend, Nagyatád, Haladás II., Tököl, Újbuda, Veszprém.

A Magyar Labdarúgó-szövetség közzétette a 2013–2014-es NB II.-es szezon teljes menetrendjét. Az ősszel tizenhat fordulót rendeznek meg, az első játéknap augusztus 17., az utolsó őszi forduló időpontja november 30. A tavaszi idény 2014. március elsején kezdődik, a bajnokság május 31-én zárul. A Kozármisleny idehaza kezd, a Zalaegerszeget fogadja.

A kozármislenyiek ma este 6-kor játsszák következő előkészületi mérkőzésüket, Telkiben a Ferencváros vendégei lesznek. A találkozót zárt kapuk mellett rendezik meg, így csak a csapatokhoz tartozó személyek tekinthetik meg a helyszínen. Egyébként a baranyai NB II.-es klubhoz a hétvégén újabb játékosok érkeznek próbajátékra, Farkas Zoltánt (Kaposvár) és Nagy Krisztiánt (Budapest Honvéd) várják.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!