Sport

2016.01.04. 08:00

A Mezőkövesd is ringbe szállt Wittrédiért

Most már nem csak a Budapest Honvéd, hanem a Mezőkövesd is szerződtetni szeretné a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának játékosát, Wittrédi Dávidot. A középpályás még nem döntött, de lassan el kell határoznia, hol folytatja pályafutását.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Ilyen az, amikor egy játékos a jó teljesítményével felhívja magára a figyelmet. A Kozármisleny csapata, s benne Wittrédi Dávid kiváló őszt produkált, s nem csak a bajnokságban, az NB III. Közép csoportjában villogott, hanem a Magyar Kupában is maradandót alkotott. Itt pedig már reflektorfényben van az ember, főleg úgy, hogy rendre első osztályú együtteseket sodort a sorsolás a mislenyiek útjába – akik aztán szépen vették az akadályokat, s mindenkit búcsúztattak. Köztük a Budapest Honvédot is, amelynek vezetőedzője, Marco Rossi, ahogy azt korábban lapunkban megírtuk, szerződtetni is szeretné a csapata ellen kiválóan játszó Wittrédit.

De már nem csak a Honvéd van a ringben. Új kérője akadt a korábbi PMFC-snek (aki rövid ideig a Debrecen labdarúgója is volt): a másodosztályú Mezőkövesd is szívesen látná a középpályást. A hírek szerint az új vezetőedző, a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila nagyon szeretné, ha Wittrédi hozzájuk kerülne.

– A hír igaz, valóban kerestek a Mezőkövesdtől – mondta lapunknak Wittrédi Dávid. – Pontosabban Pintér Attila hívott, nem is egyszer, többször. Tényleg nagyon szeretné, ha hozzájuk szerződnék.

A játékosnak egyelőre ez a két lehetősége van: a Honvéd és a Mezőkövesd. Vagy: a Kozármisleny. Immár csak rajta múlik, hogy tavasszal melyik csapat színeiben folytatja pályafutását. Azt most, és korábban is bizonyította, hogy a harmadosztálynál magasabb szinten is megállja a helyét, s akár az élvonalban is lehet meghatározó ember.

– Egyelőre nem tudom eldönteni, mi legyen. Mindkét csapat nagyon szimpatikus, nehéz helyzetben vagyok. De minél előbb határoznom kell, mert ez lenne jó számomra, és persze a Kozármisleny számára is – fogalmazott Wittrédi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!