Sport

2005.12.14. 08:18

A nigériai csatár meggyőzte Keszeit

Pécs | A napokban néhány új játékost tesztel a PMFC NB I-es labdarúgó-csapata, amely a téli szünetben szeretné megerősíteni keretét. Több külföldi labdarúgó is együtt edz a piros-feketékkel, akad közöttük két nigériai, egy francia, három horvát és két szerb is. Keszei Ferenc vezetőedzőt eddig az egyik nigériai csatár, Abbas Lamar győzte meg arról, hogy a leigazolása mindenképpen erősítést jelentene.

BAMA

Az utóbbi négy évben Spanyolországban futballozó csatár izmos, félelmetesen gyors, kiválóan cselez és lő, ezért a szakvezető szívesen látná saját csapatában. A pécsi vezetőedzőnek egy szerb kapus, és egy horvát középpályás teljesítménye tetszett még meg. A közeljövőben még biztosan érkezik néhány külföldi (brazilok, és még egy szerb támadó is szóba került), akiket tesztel a szakmai stáb. Keszei Ferenc elmondta, hogy nem csak igazolni akarnak, a saját nevelésű fiataloknak is lehetőséget adnak. Ezért négy-öt játékost mindenképpen felhoznak a felnőttekhez, várhatóan Csaba Gergő, Tamás László, Luczek Dávid, Horváth Zsolt és Szatmári Lóránt csatlakozik majd Szabadosékhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!