Sport

2006.01.02. 12:24

A pécsi öregfiúk taroltak Mohácson

Mohács | Az utóbbi évekhez hasonlóan ismét teremlabdarúgó-tornával zárult az év a mohácsi sportcsarnokban. A 4. Focigálára ugyan az erős havazás miatt többen nem tudtak eljönni, ám így is összeállt az a hat csapat, amelyekben több jelenlegi és korábbi ismert játékos is szerepelt. A hat mérkőzésen ráadásul jól szórakozott a közönség, hiszen a csapatok nem a védekezésre helyezték a hangsúlyt, összesen 79 gól esett.

BAMA

A legnagyobb arányú győzelem a Pécs Öregfiúk nevéhez kötődik, hiszen a többek között idősebb Dárdai Pállal, Toma Árpáddal, Kovácsevics Árpáddal, Nagy Tamással, Lőrincz Sándorral, Kiss Sándorral, Megyeri Károllyal felálló pécsiek 14-1-re verték a mohácsi öregfiúkat (soraikban Lingl Istvánnal és Jónás Ferenccel).
A tornán jótékonysági árverést is rendeztek, amelyen az olasz csillag, a Sopronban futballozó Giuseppe Signori dedikált meze, és a soproni játékosok által aláírt labda is elkelt.
Előbbit a Linea Azzurra nagykereskedés vette meg 50 ezer forint értékű sportszerért, valamint további 50 ezer forintért, amit szabadidős tevékenységre fordíthatnak a mohácsi Kórház úti Ált. Iskola tanulói.
Utóbbi a Linea Azzurra és a pécsi Elefántos Ház közös kispályás csapatához került 28 ezer forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!