Sport

2016.12.11. 15:28

A Sport36-Komló megverte a mumust, az Eger csapatát

Ami eddig nem jött össze, most sikerült: a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata végre legyőzte az Egert.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Ráadásul idegenben! Kilvinger Bálint együttese szombaton nagyon jó napot fogott ki, s bár az első félidőben jobbára hátrányban volt, a szünetre már fordított, s előnyét egyre növelve nyert. A vendégeknél bemutatkozott a nemrég szerződtetett Katzirz Dávid, aki gólt nem szerzett, de védekezésben nagyon sokat segített új csapatának.

– Nem hiszem, hogy ekkora különbség van a két csapat között, a napi forma határozta meg az eredmény alakulását. Rendkívül motiváltak voltunk, nagyon összeszedett játékkal nyertünk – értékelt Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője.
Bár a komlóiakra nagyon nehéz őszi hajrá várt, hiszen három idegenbeli meccset kellett/kell megvívniuk egymás után, eddig nagyon jól jöttek ki ebből a sorozatból. Két hete nyertek Mezőkövesden, most pedig Egerből hozták el a két pontot – ha pénteken Cegléden is győznek, csillagos ötöst érdemelnek.
Újabb győzelmének köszönhetően a Sport36-Komló már a hetedik helyen áll a tabellán 12 pontjával. Fontos megjegyezni, hogy a két sereghajtó, a Mezőkövesd és a Balmazújváros is három pontot gyűjtött csak ezidáig.

Eger– Sport36-Komló 20-25 (12-13)
Férfi kézilabda NB I. Eger, 700 néző. V.: Bonifert, Oláh. Eger: Stochl – LEZÁK 6, Radojevics 2, Dutra 2, Petro 2, Szabó P. 1, ANTL 6/4. Csere: Repóth (kapus), Bajorhegyi, Kiss G., Dobó 1, Padla. Vezetőedző: Tóth Edmond. Sport36-Komló: Selymes – GEBHARDT 4, Obradovics 1, Szögi, Trkulja 1, JERKOVICS 5, Markovics 2. Csere: GRANICS (kapus), Kékesi 2, Marcsek 2, Katzirz, Laufer, BUJTÁR 5/5, SZÖLLŐSI 3. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!