Sport

2016.11.27. 18:56

A Szentlőrinc nem adott esélyt a Komlónak

Az erőviszonyok, az őszi szezonban mutatott teljesítmény alapján számítani lehetett arra, hogy a Szentlőrinc nyeri majd hazai pályán a Komló elleni baranyai derbit. Így is történt, a vendégek erejéből nem futotta még pontszerzésre sem.

Sz. M. (DN)

Turi Zsolt együttese az elejétől fogva dominált, jól futballozott, s az első félidő közepén egy szögletet követően Tóth Adrián révén előnybe is került. Bár a vendégek láthatóan beleadtak apait-anyait a mély talajú pályán, küzdöttek becsülettel, szinte egyáltalán nem jelentettek veszélyt Ambrusics kapujára. Ebből aztán nem is sülhetett ki más, mint sima vereség. A házigazdák a második félidőben is fölényben voltak, s két szépen kidolgozott akciót követően három gólosra növelték a különbséget – a szurkolók legnagyobb örömére.

A Szentlőrinc kiváló formában van manapság, a legutóbbi három bajnokiját megnyerte, s ezzel feljött a kilencedik helyre. Oda került, ahova a játékosállománya alapján tartozik: a középmezőnybe.

Szentlőrinc–Komlói Bányász 3-0 (1-0)
Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 17. forduló. Szentlőrinc, 200 néző. V.: Juhász. Szentlőrinc: Ambrusics – Fenyvesi, Bodó, Kalmár, Hambuch – Temesvári (Kutor, 88.), Füredi – Királyházi, Turi, Reith (Nagy B., 86.) – Tóth A. (Domonkos, 76.). Vezetőedző: Turi Zsolt. Komlói Bányász: Lackó – Paulik, Rein, Halasi, Nagy N. – Ferencz (Szentes, 55.), Habi (Právics, 76.) – Németh (Mészáros, 61.), Valkovics, Tukerics – Bölcsföldi. Vezetőedző: Teslic Igor.
Gólszerzők: Tóth A. (28.), Reith (60.), Domonkos (87.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!