Sport

2012.07.15. 08:29

Csak a riválisok játszottak most hivatalos edzőmérkőzést

Bár a PMFC a hétvégén nem játszott hivatalos edzőmérkőzést, az NB I-ben több riválisa is pályára lépett tegnap előkészületi meccsen.

H. L.

Az MTK a Hungária körúton 3-2-re verte a Tatabányát (a kék-fehérek a Pécsről elszármazott szakmai igazgató, Garami József vezetésével szerdán Ausztriában a török Fenerbahce ellen szerepelnek), Miskolcon a szlovák Rimavská Sobota 1-0-ra nyert a Diósgyőr ellen. Az élvonalban újonc Eger odahaza 3-1-re kikapott a Gyirmóttól, a Pakson az Atomerőmű SE nem bírt a román Oraedával (0-0 lett), míg a Ferencváros Budapesten 5-1-re győzött a Soroksár ellen.

Az egyetlen baranyai NB II-es gárda, a Kozármisleny már elkezdte a felkészülést, de még nem volt előre meghirdetett előkészületi mérkőzése, az első szerdán 18.00-kor lesz a PVSK ellen Kozármislenyben. A következőt a mislenyiek jövő szombaton 11.00-kor szintén náluk a Pécsvárad ellen rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!