Sport

2006.03.23. 11:34

Csalódott nemzetek az ellenfelek

Bár a torinói olimpia ötödik helye mindenképpen a szezon messze kiemelkedő eredménye Knoch Viktor rövidpályás gyorskorcsolyázónak, a sportoló mégsem tehette sarokba még egy rövid időre sem a korcsolyát, hiszen vasárnap Minneapolisba utazik a világbajnokságra.

BAMA

Az ötkarikás játékokon elért kiugró siker hatására döntöttek úgy, és szerezték meg hozzá az anyagi fedezetet, hogy a magyar korisok részesei lehetnek a világversenynek, így hiába koncentrálna tavasszal már csak a tanulásra a sportoló, továbbra is az edzések foglalják keretbe a napjait.
Viktor edzője, ifj. Telegdi Attila, aki a szövetségi kapitány is bizakodik, úgy véli, bármi összejöhet, még a tíz közé is bekerülhet. Ugyan az olimpiai eredmények miatt csalódott kínaiak, amerikaiak és kanadaiak teljes csapattal indulnak, a koreaiak sem adják alább a dobogónál (csak az ausztrálok hagyják ki a vb-t), de az edzésmunka alapján Viktor jó állapotban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!