Sport

2007.07.22. 12:09

Felkészülési meccseken megy a foci

Pécs-Mohács | Bár a délelőtt tíz órás kezdés alapvetően nem tűnt labdarúgó-barátnak, sem a PMFC-Pécs Plaza, sem a Mohács játékosai nem tűntek megilletődöttnek, vagy kedvtelennek a szombati edzőmeccsen.

Fülöp Z. (DNVR)

A kilátogató mintegy százötven szurkoló főleg az első félidőben jó focit láthatott – a második játékrészben már érezhető volt, hogy a hőmérő higanyszála bőven elhagyta a harmincat.
A PMFC a következő összeállításban játszott: Hamar (Csaba G.) – Tóth P. (Kalmár), Szabados, Mile (Racskó), Rozsi – Wittrédi (Szabó N.), Lantos, Gulyás M., Gulyás G. (Luczek) – Bozori (Sipos K.), Rompos (Horváth Zs.).

Hiba lenne persze azt gondolni, hogy a mostani kezdőtizenegy megegyezik majd az augusztus tizenegyedikén kezdődő bajnokság első meccsén pályára lépő tizeneggyel – arra azonban nagyobb összegben is fogadhatunk, hogy a csapatban ott lesz az a Rompos, aki az utóbbi időben folyamatosan beveszi az aktuális ellenfél kapuját.
Bár azok után, hogy néhány napja négyet rúgott a PVSK-nak, most „visszafogott” volt, hiszen csak egyszer talált be. (A PMFC másik gólját Szabados szerezte.) 

A pécsi csapat legközelebb szerdán lép pályára a Ferencváros vendégeként, szombaton pedig Komlóra látogatnak a piros-feketék – legalábbis akkor, ha az első fordulóban nem éppen egymás ellen kezd a két baranyai gárda.

Eredmény: PMFC-Mohács: 2-1 (1-1)

Címkék#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!