Sport

2010.06.02. 11:10

Hosszú Gergely és Kovács Péter is marad Pécsett

Újabb két kosarassal bővül a PVSK-Pannonpower csapatának kerete: tegnap ugyanis meghoszszabbította szerződését Hosszú Gergely és Kovács Péter.

F. Z.

A két játékos az előző idényben egyre több lehetőséget kapott Ivica Mavrenski vezetőedzőtől, s ez a következő szezonban várhatóan tovább nő majd.

– Őszintén mondom, túl sokat nem gondolkodtam a folytatáson – árulta el lapunknak Hosszú Gergely. – Szeretek Pécsett élni, a csapatban is tudom, hol a helyem, ráadásul az edző személye számomra garancia arra, hogy szakmailag is fejlődhetek. Úgy érzem, Ivica Mavrenski bízik bennem, és ez nekem nagyon sokat jelent. Egyelőre idehaza, Baján pihenek, vagyis tanulok, lesz még néhány vizsgám meg egy szigorlatom is az egyetemen, de azért dobálom a hármasokat is, gyakorlásképpen.

A két fiatal kosaras a korábban Kaposvárról szerződtetett Kiss Kornéllal egyetemben irányító, illetve hátvéd poszton játszik, s ez egyben azt is jelenti, hogy ezt a két pozíciót egy valószínűleg külföldi játékos igazolásával ki is pipálhatja a vezetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!