Sport

2012.08.16. 13:41

Iványi Dalma keddtől átmenetileg új szerepkörben

Sajtóközleményben adta hírül a Pécsi Női Kosárlabda Klub Sportegyesület, hogy megállapodtak Farkas Sándorral, és ő lesz a PINKK-Pécsi 424 női kosárlabda-csapat vezetőedzője.

H.L.

Az 55 éves szakember most az U20-as magyar lányválogatottal a csehországi Európa-bajnokságon van, ezért a PINKK-Pécsi kedden nem vele, hanem Iványi Dalmával kezdi meg a felkészülést. (Azt még nem tudni, hogy melyik sportcsarnokban vagy teremben.) Iványi jelenleg külföldön tartózkodik, a hét elején sms-ben arról értesítette e sorok íróját, hogy augusztus 20-án tér haza. Farkas szeptember elsején veszi át az együttest.

Már korábban megírtuk, hogy Török Szilvia, Laczi Edit, Sarok Nikolett és Pénzes Kinga elkötelezte magát a PINKK-Pécsi 424-hez. Csütörtökön azt is közzé tették, hogy csatlakozott hozzájuk Ruják Nóra (már játszott pécsi színekben), Kovács Krisztina (mindketten az FTC-ből jönnek) és Lengyel Dalma, aki irányító, szegedi kosarasként 2009-ben bajnoki ezüstérmes volt. Iványiék még több tehetséges hazai és két külföldi játékos szerződtetését tervezik, őket már Farkas Sándor választja ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!