Sport

2011.12.24. 15:51

Iványi és a kis Szamuil otthon ünnepelhet

Szebb ajándékot nem is kaphatott volna karácsonyra Iványi Dalma, a pécsi női kosárlabdacsapat kiváló játékosa, egyben tulajdonosa, mint azt, hogy vasárnap egészséges fiúgyermeknek adott életet. Az édesanya és a kisbaba már otthon töltheti az ünnepeket.

K. Mayer A.


– Szerdán délután jöhettünk haza a kórházból, szerencsére minden rendben van, élvezzük az új szerepeket – mondta lapunknak Iványi Dalma, hangjában jól hallhatóan tengernyi boldogsággal. – Nagyon különleges, jó érzés anyának lenni, néha még egészen felfoghatatlan, hogy mindez megtörtént!

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Iványi Dalma boldogan ölelte magához kisfiát, Szamuilt a kórházban
[/caption]

Kétség sem férhet hozzá, a válogatott irányító az anyaszerepben is biztosan csodálatosan megállja majd a helyét. Természetesen megkérdeztük tőle, hogy hívják a csöppséget.

– Szamuilnak, ami egy bolgár név. Nekem nem ugrott be olyan meghatározó magyar fiúnév, amelyhez ragaszkodtam volna – árulta el Iványi.


Azt már mi tesszük hozzá, hogy nem véletlen a bolgár „szál”: a kisfiú édesapja ugyanis bolgár származású. Iványi Dalma elmondta, most érthetően nincs is különösebben karácsonyi hangulata, hiszen minden gondolata a csöppség körül forog: „Ezúttal nem is lesz nagy felhajtás az ünnepek alatt. A szüleim nálunk töltik a szentestét.”  

K. Mayer A. Iványi Dalma boldogan ölelte magához kisfiát, Szamuilt a kórházban -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!