Sport

2016.12.20. 11:20

Kézilabda: Jerkovicsot és Kakóczot látták a legjobbnak

A Sport36-Komló férfikézilabda-csapatánál megtartották az évzáró vacsorát.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Az őszi szezonnak vége, s ahogy ilyenkor lenni szokott, a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatánál megtartották az évzáró vacsorát – hagyományosan a női kosarasokkal együtt a Piknik étteremben. A hangulat természetesen most is remek volt, nem is lehetett másmilyen egy sikeres esztendőt követően.

Köszöntőt mondott Polics József polgármester és Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató is, majd a két csapat edzői, Kilvinger Bálint és Czukor János értékelte az elmúlt hónapokat. Ahogy azt megszokhattuk, ilyenkor díjakat is átadnak az arra érdemeseknek. Az edzők, játékostársak ezúttal is szavaztak az év legjobb játékosára, aki a kézilabdázóknál Szrecsko Jerkovics lett a felnőtteknél és Kaáli Nagy Kende az ifiknél. A női kosarasoknál Kakócz Kata érdemelte ki ezt az elismerést. A kéziseknél ismét szavaztak a szurkolók is, s a voksaik alapján látszik, hogy bizony konyítanak a szakmához, hiszen a közönségdíjat Jerkovicsnak ítélték oda.

A vacsora után jó hangulatú beszélgetés zajlott, de csak egy ideig – jöhetett a tánc: kézisek, kosarasok együtt ropták, mindenki bizonyíthatta, hogy nemcsak labdával tud jól mozogni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!