Sport

2015.02.08. 14:40

Kirúgták a pécsi pólósok szakvezetőjét

A KSI elleni vereség lehetett az utolsó csepp a pohárban.

Sz. M.

Szombat délután szerkesztőségünk úgy értesült, hogy már nem Bereczki Miklós a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapatának vezetőedzője. A pécsi együttes jelenleg utolsó előtti, azaz tizenharmadik helyen áll az OB I.-ben, így nem meglepő a váltás híre. Szombaton sikerült is utolérnünk Bereczki Miklóst, aki megerősítette értesülésünket.
– Pénteken érkezett Pécsre az elnök, és behívatott magához – kezdte a szakember.

– A beszélgetés végére egyértelművé vált, hogy nem velem képzeli el a folytatást, úgy döntött, hogy levált engem. Békében és barátságban váltunk el egymástól. Valószínűleg a KSI elleni vereség tette be a kaput, amit tökéletesen meg tudok érteni. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de szurkolok a csapatnak továbbra is, hogy sikerüljön bennmaradni az OB I.-ben.

Természetesen megkerestük a PVSK-Mecsek Füszért vezetőségét is, de egyelőre nem kívánták kommentálni az edzőváltás hírét. Lapunk úgy értesült, hogy Bereczki utódja már megvan a PVSK-nál, de, hogy ki lesz az új vezetőedző, még nem árulta el senki.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!